napisał(a) velo_12 » 29.01.2009 08:40
pawelsko napisał(a):Pozwolę sie dołączyć z pytaniem jak jest z czystością ośrodka i wyżywieniem (ilość, jakość, różnorodność)
1) Do czystości przyczepić się nie można, codziennie są wymieniane ręczniki i opróżniany jest kosz na śmieci, a co kilka dni wymieniana pościel, z racji, ze jest to obiekt jednogwiazdkowy, mogą się zdarzyć wady typu pęknięcia tynku lub ubytek płytek na balkonie.
2) Na śniadanie podobnie jak w innych hotelach dominują parówki, jajka na twardo, dżemy, miody, płatki śniadaniowe, serki twarogowe, jogurt, sery żółte, wędliny, kawa, herbata, napoje z saturatora (prawdopodobnmie rozwodnione, bo miały niekiedy dziwny smak

), no i oczywiście pieczywo. Generalnie panuje zasada kto piereszy ten lepszy, więc lepiej zejść wcześniej na śniadanie, choć obsługa uzupełnia braki.
Na obiadokolację są do wyboru dwa dania (najczęściej ryba lub mięso), napoje płatne we własnym zakresie.