Tesknimy za tym miejscem!
Taka jesien to ja lubie
Naprawde trudno opisac zetkniecie z tak wspaniala przyroda, kultura...
Dlatego narazie moge zaproponowac obejrzenie paru fotek
http://justynajurczak.republika.pl/croatia/index.html
.png)
.png)
Jiju napisał(a):...Taka jesien to ja lubie...
.png)
.png)

Jiju napisał(a)::D
Dzięki za tak serdeczne przyjecie moich fotek !
Bylismy nie tylko jednymi z ostatnich gości Mr Olimpia ale tez swiadkami powolnego zwijania knajpki na zimę
Dopijlismy rakije itp. (nie wspomninajac o tym,ze wyjadalam ciasteczka i staralam sie pomoc w likwidacji nadwyzki lodów![]()
Posezonowy klimat jest super, to byl nasz pierwszy pobyt w Chorwacji więc nie byłam nigdy w sezonie ale napewno nie ma takiego błogiego spokoju
No a jesli chodzi o detal w fotografii to zdecydownie tak -ja czesto sune obiektywem po ziemi, listkach, kamyczkach itp
Postaram sie jeszcze cos wyselekcjonowac do albumiku.
Pozatym mamy jeszcze niezeskanowane 3 filmy Mateusza,
no i moze napiszemy w koncu jakas wieksza relacje z podrozy![]()
Pozdrav!
.png)
Jiju napisał(a):Wakacje w Živogošće Blato to byl strzal w dziesiatke, bylo pieknie, bajkowo.
Tesknimy za tym miejscem!
Taka jesien to ja lubie
Naprawde trudno opisac zetkniecie z tak wspaniala przyroda, kultura...
Dlatego narazie moge zaproponowac obejrzenie paru fotek
http://justynajurczak.republika.pl/croatia/index.html
pozdrowienia dla Anki i Zuzy
.png)
Jiju napisał(a)::D
Dzięki za tak serdeczne przyjecie moich fotek !
Bylismy nie tylko jednymi z ostatnich gości Mr Olimpia ale tez swiadkami powolnego zwijania knajpki na zimę
Dopijlismy rakije itp. (nie wspomninajac o tym,ze wyjadalam ciasteczka i staralam sie pomoc w likwidacji nadwyzki lodów![]()
Posezonowy klimat jest super, to byl nasz pierwszy pobyt w Chorwacji więc nie byłam nigdy w sezonie ale napewno nie ma takiego błogiego spokoju
No a jesli chodzi o detal w fotografii to zdecydownie tak -ja czesto sune obiektywem po ziemi, listkach, kamyczkach itp
Postaram sie jeszcze cos wyselekcjonowac do albumiku.
Pozatym mamy jeszcze niezeskanowane 3 filmy Mateusza,
no i moze napiszemy w koncu jakas wieksza relacje z podrozy![]()
Pozdrav!
.png)
witki napisał(a):Byliście przedostani, bo my byliśmy po was ....
Tylko my trafiliśmy na super pogodę, nie było dnia z chmurami czy deszczem (jak w Dubrowniku)
Ania i Zuza wyjeżdżały następnego dnia po nas, tak więc sezon sie zamykał w Olimpi z nami ...
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie