wiec jak w tym roku jest ? karte bedziemy mieli oczywiście ale jak by coś
.png)
.png)
.png)
wojciechmw napisał(a):Czy w Austrii są dłuże winety niż 10 dniowe?
Jesli tak jaki koszt?
Pozdrawiam
.png)
.png)
sysgone napisał(a):A ile zarobiłeś i czy naprawdę było to warte ganiania po kantorach i pilnowania kursu ...? Pomijając fakt, że cały pobyt nosiłeś przy sobie dużą gotówkę. Mnie karta spokojnie mieściła się w kieszonkę bermud
.png)
smok131 napisał(a):sysgone napisał(a):A ile zarobiłeś i czy naprawdę było to warte ganiania po kantorach i pilnowania kursu ...? Pomijając fakt, że cały pobyt nosiłeś przy sobie dużą gotówkę. Mnie karta spokojnie mieściła się w kieszonkę bermud
pozdrowienia od helmuta któremu zjadło kartę w drveniku, ot co znaczy być w czarnej dupie
.png)
sysgone napisał(a):smok131 napisał(a):sysgone napisał(a):A ile zarobiłeś i czy naprawdę było to warte ganiania po kantorach i pilnowania kursu ...? Pomijając fakt, że cały pobyt nosiłeś przy sobie dużą gotówkę. Mnie karta spokojnie mieściła się w kieszonkę bermud
pozdrowienia od helmuta któremu zjadło kartę w drveniku, ot co znaczy być w czarnej dupie
Dlatego ja też mam 2 i to różnych systemów + żony 1 w odwodzie
.png)
psdynów napisał(a):ja tez jechalem przez, wegry autostrada, chorwacja i wszedzie bez problemu placilem karta kredytowa milenium visa, bardzo dobry przelicznk wyszedl
100 forint-1,5 zl
1 kuna 0,59 zl, wymieniajac euro w kantorze w chorwacju wyszlo by mi 0,57, pozdrawiam
.png)
Herman napisał(a):Ja zawsze mam gotóweczki tyle ile mi jest potrzebne, a w razie jakbym się wypstrykał z kaski to mam na zapas karty.
.png)
sysgone napisał(a):filip122 vel Darek napisał(a):ZERO wszędzie place karta do przyjazdu do CRO , na miejscu wymieniam najpierw 100 Euro kontrolnie . później 2000zl na kuny . później resztę euro 400
czyli bierzesz 2000PLN + 500E?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi