Nooo teraz juz po browarku (juz mam urlop, no i jest weekend) wszystko jasne.
Pozdrav
.png)
.png)
Garo&Justa napisał(a):Nic mi do pensji w kraju bo kazdy zarabia różnie ale wiele zależy od Ciebie. Ale tego nie drążmy.
Natomiast nie zgadzam.sie z autostradami. Przejedz z Wroclawia do Rzeszowa. 400 km. Ile zaplacisz? 28 zl? Ile kosztuje 400km w Cro? A dokładniej 427 km z Lucko do Zagvozd -225 Kun czyli 133 zl liczac kune po 0.59 zl.
Poza tym w zeszłym roku podróżowałem po Italii... tam są dopiero ceny autostrad.
Wikol, sorry ale nie pisz pierdół
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
lew napisał(a):Garo&Justa napisał(a):Nic mi do pensji w kraju bo kazdy zarabia różnie ale wiele zależy od Ciebie. Ale tego nie drążmy.
Natomiast nie zgadzam.sie z autostradami. Przejedz z Wroclawia do Rzeszowa. 400 km. Ile zaplacisz? 28 zl? Ile kosztuje 400km w Cro? A dokładniej 427 km z Lucko do Zagvozd -225 Kun czyli 133 zl liczac kune po 0.59 zl.
Poza tym w zeszłym roku podróżowałem po Italii... tam są dopiero ceny autostrad.
Wikol, sorry ale nie pisz pierdół
.....20 PLN za 50 km A4 wybudowanej przez Gierka to wg ciebie mało? Spoko niedługo zapłacisz i do Rzeszowa.
.png)
piotrulex napisał(a):Nie porównujmy cen w knajpach z cro z barem mlecznym w PL czy jakimś dyskontem
Zróbmy porównanie do podobnych, nadmorskich knajp i coś czuję, że drogo nie wyjdzie
wikol napisał(a):Spytaj się Niemca ile statystycznie musi pracować na urlop w Chorwacji.
.png)
Yanush napisał(a):piotrulex napisał(a):Nie porównujmy cen w knajpach z cro z barem mlecznym w PL czy jakimś dyskontem
Zróbmy porównanie do podobnych, nadmorskich knajp i coś czuję, że drogo nie wyjdzie
Ja nie mówię o porównywaniu z wypoczynkiem w naszych nadmorskich kurortach.
Może wypowie się ktoś kto wypoczywał np. w Grecji, w Albanii...
.png)

.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko