Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji
napisał(a) gertstary1 » 06.08.2018 23:15
Dzieki za wpisy

postanowiłem nie dac sie złamać.....
specjalnie dla Wikola ,chciałem wcisnac fotki apartmana,ale sa za duze fotki,jakby ktos chcial namiar na fajne studio dla 2 plus 1 w Orebic,wtedy płacilismy 25e,widok byl fenomenalny,co prawda plaza taka se,ale stacja lpg blisko i jako miejsce wypadowe bardzo fajnie.Mieliśmy w jedna strone 1750km,bylismy 10 noclegów w sezonie

,całość wyszła 3500pln i tak podobnie juz co roku

Nie mam kredytu na M,nie mam kredytu na autko,dom kupiłem sam,samochody tez kupuje sam

,wszystko stare ,ale jare

Luk006
Pamiętam doskonale tą relację. Gość dysponował budżetem coś około 600 zł. No ale znaleźli się tacy co to lepiej wiedzą i "zdemaskowali" chłopa umilając mu forumowe życie do tego stopnia, że relacji - która i mnie bardzo zaciekawiła - nie dokończył.
szkoda strasznie ,że nie dokończył,pojechal passatem na gazie i naprawde sie dobrze bawił,za grosze
Tu na forum jest tylu fajnych ludzi... czytałem wpisy o małzach,faktycznie w Stonie kosztuja grosze i sa świerzutkie,ale to tylko bedąc na Peljesacu

z tymi cenami w konobach to troche przesadzili....ciekawostka z wyjazdu 2015r ,popróbować muli w winie,które samemu sie zebrało

- Załączniki:
-

- Nawet starczyło ,zeby zwiedzic po raz 2 Korcule :)
-

- Plaza Divna w sezonie :)
-

- Widoczek ze studia,dla 3 osób idealnie,jedyna wada slabe wifi wtedy bylo