Fanka napisał(a):
Jasne, że niedrogo, ale dla mnie Nemira odpada, za dużo rozebranych ludzi na metr kwadrat plażyAczkolwiek miejscówka nie jest zła.
oj tam, oj tam
.png)
Fanka napisał(a):
Jasne, że niedrogo, ale dla mnie Nemira odpada, za dużo rozebranych ludzi na metr kwadrat plażyAczkolwiek miejscówka nie jest zła.
.png)
SylwiaSz85 napisał(a):Fanka napisał(a):
oj tam, oj tammałe dziecko mam nie bedzie pamietac kto tam na tej plazy był
poza tym z tego co pamietam to w CHorwacji były wydzielone plaze dla golasków i dla tekstylnych
.png)
.png)
.png)
SingSing74 napisał(a):W zeszłym roku pisałem o cenach na tym kempingu i najdroższym sklepie ever
istria-pomoc-w-wyborze-campingu-t37551-45.html
Niezależnie od tego ile się ma kasy, to nadmiernie przesadzone ceny zapadają w pamięć. Przykładowo arbuz był pięciokrotnie droższy w kempingowym sklepie niż w niedaleko położonym markecie, a to już spora przesada.
.png)
.png)
Choć gdyby mnie było stać na wynajem campera i pojechanie nim na 2 tygodnie do Chorwacji to ile kosztuje piwo czy woda pewnie bym nawet nie pamiętał

.png)
.png)
.png)
.png)
cronaturki napisał(a):Pytanie do znawców cen
czy cena 70 eur dobe w apartamencie o pow 53 m2 z 2 sypialniami, klimą, wi fi, znajdującego się w odległości 1,3 km od ACI Marina i 300 m od plaży z takim widokiem
na południe - jest ceną odpowiednią, atrakcyjną czy Waszym zdaniem lekko zawyżoną ?
Pozdrav
.png)
cronaturki napisał(a):Pytanie do znawców cen
czy cena 70 eur dobe w apartamencie o pow 53 m2 z 2 sypialniami, klimą, wi fi, znajdującego się w odległości 1,3 km od ACI Marina i 300 m od plaży z takim widokiem
na południe - jest ceną odpowiednią, atrakcyjną czy Waszym zdaniem lekko zawyżoną ?
Pozdrav
.png)
amatus1 napisał(a):cronaturki napisał(a):Pytanie do znawców cen
Pozdrav
Jak dla mnie to cena jest wysoka, bardzo wysoka w stosunku np. do odległości od morza...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko