kobrat napisał(a):HOTELE W GRECJI *** nic nie warte , syf , kila i mogila . Wczasy 14 dni ( patrz 12 dni - wylot 1 dnia wieczorem, a powrot o 6.00 rano ostatniego dnia ) Szczerze bylem raz w *** w Grecji (mowilem , ze 2 tygodnie - a bylo 13 dni - patrz 11

) , dostajesz pokoik ze sie nie mozna obrocic , nijak sie to ma do APARTAMENTU w CRO , a na dodatek jestes zmuszony do spozywania posilkow narzuconych przez hotel!!! no i jak Ci nie smakuje to na miasto . Jedziesz na wycieczke ... przepada jedzenie w Hotelu

. Do morza kilometr, lezaki, parasole na plazy po 6 Euro i prawie wszyscy siedza na basenie popijajac ich niedobre drinki i piwa ( markowe alkohole nie sa w All In )
PS. to ja juz wole po swojemu, jak kolega napisal "meczyc" sie w CRO

Z jednym się zgadzam , z drugim nie.
Byłem w zeszłym roku na Zakynthosie , w hotelu 3+ All , hotel ogólnie czysto i ładnie , ale Grecy to są syfiarze.
Takiego syfu i brudu .......przy domu jakieś stare klamoty , kupy złomu itp. to nie widziałem w żadnej miejscowości w Cro.
Plaża hotelowa , to jakaś porażka , kilometr , rozpieprzone i połamane leżaki .....fakt gratis , na których się nie dało leżeć , obok bar gdzie jak kupiłeś Mytosa , to mogłeś się położyć na eleganckim leżaczku.
All hotelowe , no cóż smaczne ale po paru dniach miałem już dość tego żarcia , typowo hotelowe na masówkę , picie All nie do picia , ichnia wóda anyżowa to syf jakich mało , browar w kubku 0,3 i co chwilę trza było zapieprzać po następny.
Coś zobaczyć trza płacić za fakultety.
Teraz plusy , ogólnie wyspa przepiękna , plaże cud miód i woda , ale trzeba na nie jeździć , więc przepada ALL hotelowe , chcąc się napić piwa , kupowaliśmy Mytosa wtenczas w sklepach.
Zatoki i na wyspie zrobiły na nas niesamowite wrażenie , pięknie .
Wynajęcie fury to śmiech na sali........ taka tanizna.
Ogólnie podsumowując , byłem raz w zyciu na All i nigdy się już na to wybiorę , leżenie dupą na ALL to nie dla mnie taki sposób spędzania czasu.
Chociaż nie mówię Grecji nie , to wolę się tłuc 1800 km w jedną stronę do Cro , czysto przede wszystkim , taniej i wolę smakować Rakiję !