.png)
Bocian napisał(a):Bezpieczniej w jakim kontekście?
.png)
Bocian napisał(a):Znam takie miejsca nad samym morzem więc to dla mnie akurat żaden argument. Jeśli ktoś jedzie nad morze setki kilometrów aby mieszkać kilkanaście kilometrów od niego, jego sprawa...

.png)
maniust napisał(a): ... Ja znałem Sławek takiego , co to był w Cro i dwa tygodnie przeleżał na basenem przy apartamencie , jak spytałem :
- jak Jadran ?! .....to usłyszałem po ...uj mi morze jak basen miałem pod nosem ...
maniust napisał(a):Ja znałem Sławek takiego , co to był w Cro i dwa tygodnie przeleżał na basenem przy apartamencie , jak spytałem :
- jak Jadran ?! .....to usłyszałem po ...uj mi morze jak basen miałem pod nosem.
.png)
Bocian napisał(a):Jak ktoś lubi ...Jego sprawa. Ja mogę tylko pogratulować sposobu spędzania czasu nad morzem
maniust napisał(a):Koledzy jak będę chciał pomoczyć doope w basenie to pojadę do Ciechocinka, bliżej, taniej, bez winiet itd. Po kiego się telepać 1800 km
.png)
maniust napisał(a):Koledzy jak będę chciał pomoczyć doope w basenie to pojadę do Ciechocinka, bliżej, taniej, bez winiet itd. Po kiego się telepać 1800 km
.png)
piotrulex napisał(a):No widzisz. Ja mieszkając pod Toruniem na basen czy sauny jeżdżę do Pragi czy pod Berlin. To źle? No tak, na Czechy muszę kupić winietę a Ciechocinek tuż pod nosem ...

.png)
maniust napisał(a):piotrulex napisał(a):No widzisz. Ja mieszkając pod Toruniem na basen czy sauny jeżdżę do Pragi czy pod Berlin. To źle? No tak, na Czechy muszę kupić winietę a Ciechocinek tuż pod nosem ...
Eeeeee no nie przesadzaj ja mieszkam nad morzem , do ulubionej mojej plaży na Westerplatte mam obwodnicą południową 7 minut i bez korków , a basen w Ciechocinku też lubię i byłem wiele razy.![]()
....ale jechać na Jadran i się moczyć w basenie to chyba tylko małe szkraby , a nie stare konie.
.png)
Lednice napisał(a):Moczenie dooopy w basenie
zamiast w morzu
po przejechaniu 1800 kilometrów jest szczytem szczytów censensusu![]()
![]()
.png)
piotrulex napisał(a):Jesteś przekonany, że wszyscy jeżdżący nad morze potrafią pływać i czuja się w wodzie pewnie?
piotrulex napisał(a):Tak szczerze to nie myślałem, że w Ciechocinku jest jakiś ciekawy basen po za tym pewnie od 2-tu lat nieczynnym miedzy tężniami o którego reaktywacji ostatnio sporo się mówi

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko