Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2026? Podróże po całym świecie?
Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2026 ツ
marekkowalak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekkowalak » 28.06.2026 18:08

DziadekJanusz napisał(a):
Rozejrzyj się, zauważysz.

Rozglądam się uważnie już od 17 lat - i nie widziałem tam nic byle jakiego. Rozglądałem się też po BiH, Serbii - i też nie widzę. W Czarnogórze może bym coś tam znalazł.

Ja ci mówię o cenach w okolicy Splitu i w Torremolinos, bo takie znam.

To zamiast porównywać jeden wybrany rejon, porównaj też inne. A skoro wybierasz do porównania droższe miejsce w Chorwacji, to wybierz takie samo w Hiszpanii. Ciekawe, jak by wypadło porównanie cen Splitu z Marbellą - już by nie wpisało w twoją narrację?
A tak w ogóle 15 euro za 2 leżaki i parasol to w Chorwacji raczej standard.
nenek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nenek » 28.06.2026 18:37

Panowie w sporze gdzie sa tansze lezaki a nikt nie pomysli ze byc moze wam swiat zarobkami odjechal?Wezmy Dubrovnik drogo koszmarnie drogo miasto ceny podnosi parkingi po 20 euro godzina, nie ma miejsc lezaki gdzies czytalem po 50 euro nie ma miejsc
Skosnoocy chodza po murach z telewizorami czy po Plitvickich i zdjecia robia .Dla nich jest tanio bo akurat sami bogaci przyjezdzaja jest ich kilka miliardow zawsze przyjada i kase zostawia to jak ma byc tanio? Na Majorce Playa de palma weszlem do knajpy rachunek za 2 osoby 360 zl mi z karty sciagnelo a zamowilismy po daniu i po napoju doliczaja poczekadla po 3 euro .Wlosi maja swoje coperto wszedzie sie kroi turyste ma byc ograbiony do cna. Stac cie to plac nie stac nie wchodzisz nie bierzesz . O cene mozna sie spytac mozna ja przeczytac.
Poprzednia strona

Powrót do Wakacje 2026

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 959
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone