romuald22 napisał(a): No i kup ciuszka w Cro. I ile kosztuje?
A propos ciuszków to swego czasu widziałem na jednym młodym Chorwacie,spodnie 3/4 (letnie) całe w czerwono-białą szachownicę.....
Ktoś wie gdzie je mogę dostać?

romuald22 napisał(a): No i kup ciuszka w Cro. I ile kosztuje?
.png)
anakin napisał(a):A propos ciuszków to swego czasu widziałem na jednym młodym Chorwacie,spodnie 3/4 (letnie)
anakin napisał(a):Od tamtego czasu szukam ich jak Graala,ale nigdzie nie mogę znaleźć...
.png)
.png)
Teska napisał(a):hmm..przeczytałam cały wątek...i zglupiałam![]()
Chcę jechać do Chorwacji w połowie maja, mój M nie chceja mu ciągle pokazuje foteczki itp ale woli lecieć...ale po przeczytaniu wątku i kosztów...
w terminie połowa marca lub w kwietniu możemy lecieć do Tajlandii, sami beż posrednictwa biura..koszt
samolot rejsowy berlin- bangkok
w bangkoku 4 dni w hotelu 3,5gwiazdki ( lepszy standard niż w Polsce)
następnie lot na phuket i tam 9 dni pobytu w hotelu 4,5 gw.
wyzywienie w hotelelach tylko śniadania.
powrót rejsowym samolotem Phuket - bangkok
to nas kosztuje 1100 e od osoby.
wycieczki i wyżywienie każdy wie - grosze.
i łamię się....inny świat![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
Teska napisał(a):jak tu wybić mojemu M wylot ?????![]()
głowię się
.png)
Teska napisał(a):o wszystkie które potzrebujemy żeby do Chorwacji dojechać, czytam że kupujecie te na 10 dni...stąd moje zdziwienie, przecież część forumków jedzie na dłużej niż 9 dni...
.png)
.png)
qqryq napisał(a):Teska napisał(a):jak tu wybić mojemu M wylot ?????![]()
głowię się
Powiedz mu, że Phuket to obok Pattayi najgorsze miejsce w Tajlandii. No chyba, że lubicie oglądać starszych Panów z młodymi Tajkami "pod rękę", ale raczej nie sądzę.
.png)
Bart76 napisał(a):Witam,
Jedziemy po raz pierwszy do Chorwacji, kwatery już zarezrwowałem na 13 dni koszt 580 eur, 300 m od plaży- Baska Voda. Apartament składa się z sypialni + living room z aneksem kuchennym i łazienka, 2 os dorosłe + 2 dzieci 10 i 11 lat.
Czytam po kolei tematy z forum - aż trafiłem tutaj.
Wg moich wyliczeń koszt całej wycieczki wyniesie nas 7500-8000 pln.
Niewiele mnie wydajemy nad polskim morzem, fura jest na gaz, jeżeli uda się tankować tylko LPG to wydam mniej...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko