A potem sie okazało, że oprócz siłki trzeba mieć coś jeszcze
.png)
Niedzwiad napisał(a):Zakwasy to się godzinę po treningu utrzymują.
Bocian napisał(a):Zakwasy i kwas mlekowy to stara bajka. Ale nie ma co rozwalac wątku. Załóż chłopie (choc takowy już był) wątek o sporcie albo suplementach czy diecie i tam pisz te dyrdymałyJak kiedyś 25 lat temu chodziłem na siłownie to też jako młody łykałem wszystko jak pelikan, każdy farmazon o kreatynie, l-karnitynie i innych pierdołach
A jak Filona zobaczyłem na treningu to spać nie mogłem
![]()
A potem sie okazało, że oprócz siłki trzeba mieć coś jeszcze![]()
.png)
Niedzwiad napisał(a):Że niby kto pieprzy? Że ja? Skoro zarejestrowałem ten lek w Polsce to co Ty mi tu piszesz? hehehhe... poczytaj sobie HPLy kwasu albo badania ze ślepą próbą tak jak Cię Prosiłem. Bo to Ty pieprzysz a pojęcia nawet nie masz. Więc po co się wcinasz jak nie wiesz o czym gadam? Wiesz o czym w ogóle piszesz? Czy tylko tak sobie klikasz byle kliknąć??
.png)
ynka napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Zakwasy to się godzinę po treningu utrzymują.
a pieprzy głupoty, coś tam usłyszał ale nie wie do końca co?!
.png)
anakin napisał(a):Troche mi Niedzwiad przypominasz tę krowę co to dużo ryczy...
Bocian napisał(a):ynka napisał(a):Bocian napisał(a):Czekamy, czekamy...
Też jestem ciekawa jak bicek Niedzwiada wygląda
Coś czuję, ze krowa która dużo ryczy...
No i dla mnie ważniejsze chyba jest ile przebiega na Cooperze.
.png)
Mosqito napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Że niby kto pieprzy? Że ja? Skoro zarejestrowałem ten lek w Polsce to co Ty mi tu piszesz? hehehhe... poczytaj sobie HPLy kwasu albo badania ze ślepą próbą tak jak Cię Prosiłem. Bo to Ty pieprzysz a pojęcia nawet nie masz. Więc po co się wcinasz jak nie wiesz o czym gadam? Wiesz o czym w ogóle piszesz? Czy tylko tak sobie klikasz byle kliknąć??
Nie chciałbym się zbytnio wtrącać w waszą dyskusję ale skoro twierdzisz że ALA jest lekiem (w dodatku który zarejestrowałeś) to podrzuć proszę linka do wyników przeprowadzonych badań klinicznych - jeśli Ci to na rękę nie muszą być w RP, zadowolę się jakimkolwiek innym krajem UE byleby było klepnięte przez URPL.
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):anakin napisał(a):Troche mi Niedzwiad przypominasz tę krowę co to dużo ryczy...
Ta?
Nic czytałem tego w całości...
Ale skoro Tobie też to coś na rzeczy być musi...
MRK napisał(a):Ja przepraszam, że tak swoje trzy grosze, ale... w ciagu 3 miesięcy zrzuciłem ponad 20 kg. Wszystko opierało się na diecie (nie żadnej cud, pięć posiłków dziennie, wywalenie wieprzowiny, białego pieczywa, ziemniaków, a w zamian ryż, kasza, rybka, wołowina, drób, kupa owoców, warzyw i kefirków/jogurtów) i na cioraniu 3-4 razy w tygodniu na siłce (na Bażantowie, Ynka pewnie wie "gdzie co jak"). Aeroby plus siłowe. Jedyne, co przyjmowałem to BCA i Thermospeed. Żadnych innych cudów.
i bez tego gryfu mi tu nononono ...hihihihihihi
Bocian napisał(a):Zakwasy i kwas mlekowy to stara bajka. Ale nie ma co rozwalac wątku. Załóż chłopie (choc takowy już był) wątek o sporcie albo suplementach czy diecie i tam pisz te dyrdymałyJak kiedyś 25 lat temu chodziłem na siłownie to też jako młody łykałem wszystko jak pelikan, każdy farmazon o kreatynie, l-karnitynie i innych pierdołach
A jak Filona zobaczyłem na treningu to spać nie mogłem
![]()
A potem sie okazało, że oprócz siłki trzeba mieć coś jeszcze![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko