IGRANE...szukam lokum dla 4 osób..prosze Was o pomoc:):):)
Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam serdecznie:):):)Jako zakochany człowiek w Chorwacji szukam tym razem czegos w okolicy Makarskiej dokładnie w Igrane..jade ze znajomymi i mężem macie cos fajnego sprawdzonego i w rossadnej cenie (20 E za osobe max:)
Może tu coś znajdziesz
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Dobry wybór , byłam tam rok temu . Opisy i zdjęcia z Igrane znajdzesz w mojej relacji
forum/viewtopic.php?t=21638 Z miłą chęcią proponowałabym apartamenty w których ja byłam , ale z tego co opisywała mi właścicielka w świątecznych pozdrowieniach wszystkie jej apartamenty są już zajęte na cały sezon przez gości z Polski .
Życzę powodzenia w szukaniu i miłego pobytu w pięknym Igrane
Pozdrawiam - Ewa