Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hotel Sant Roko Hvar

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adi72
Autostopowicz
Hotel Sant Roko Hvar

Nieprzeczytany postnapisał(a) adi72 » 03.03.2008 21:02

ZAMIERZAM WYBRAć SIę W LIPCU NA HVAR HOTEL SANT ROKO MOżE KTOś JUż TAM BYł?????BęDę W DZIęCZNY ZA KAżDą INFORMACJę
POZDRAWIAM
ADAM P.[/b]
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 03.03.2008 21:15

A czy to przypadkiem nie chodzi o Sv.Rok, jeden z pawilonów hotelu Helios w Starim Gradzie (wyspa Hvar)?
adi72
Autostopowicz
sv,rok

Nieprzeczytany postnapisał(a) adi72 » 05.03.2008 07:12

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A czy to przypadkiem nie chodzi o Sv.Rok, jeden z pawilonów hotelu Helios w Starim Gradzie (wyspa Hvar)?

TAK ZNALAZłEM Tą OFERTę W NECKERMANIE I CHCIAł BYM SPęDZIć URLOP W LIPCU NIESTETY NIGDZIE W NECIE NIE MA żADNYCH BLIZSZYCH INFORMACJI O TYM MIEJSCU
POZDRAWIAM
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 05.03.2008 08:25

Po co krzyczysz WILEKIMI LITERAMI???
Wyłącz capslock.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 05.03.2008 11:19

Proszę bardzo Hotele Helios (pod taką nazwą trzeba tego szukać, bo to nazwa kompleksu)
strona oficjalna
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
i jeszcze nieoficjalne info
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Pozdrawiam
komuna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) komuna » 24.04.2008 07:44

Nikt tam jeszcze nie był??

Ja też wybieram się tam, ale we wrześniu.

Niech ktoś kto tam był odezwie się i opisze swoje wrażenia..
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 24.04.2008 10:14

Cześć, ja mieszkam w St.Gradzie i dość dobrze znam ten kompleks. W pawilonie sv.Roko miałam kiedyś gości, kiedy pracowałam jako rezydentka jednego z pl biur podróży... Nie wiem, jak teraz wyglądają pokoje (w 2001 roku były wyremontowane, więc teraz pewnie wyglądają mniej więcej tak samo). Co do mieasteczka, wyspy, kompleksu pytaj do woli (konkretne pytania proszę). Odpowiem.
Pozdrawiam
komuna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) komuna » 24.04.2008 12:31

Pytań szczegółowych nie mam, bo nie lubię wypytywać o wszystko przed wyjazdem - zaskoczenie to fajna rzecz, zwłaszcza, że nie należę do wybrednych.
Jedyne czego nie chcę to jakiegoś obskurnego hotelu.
Ofertę znalazłem przez neckermann, jest wyjątkowo atrakcyjna, dlatego wolałem się upewnić czy ten hotel to nie jakaś ruina.

A z tego co czytałem o mieście to raczej jest tam co oglądać itp, nudzić się nie będę.

Mam nadzieję, że jest tam tak ładnie jak na zdjęciach;)- chodzi mi o wyspę.

Pozostaje czekać do września..

Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 24.04.2008 12:58

Hm, przyznaję, troszkę jestem "zbita z tropu"... To znaczy, że jednak nie masz żadnych pytań ???

Pytasz o refleksje, które z reguły są bardzo subiektywne (to co dla jednych jest w porządku, dla drugich bywa nie do przyjęcia). Zatem to chyba nie najlepszy sposób, by czegoś się dowiedzieć... Skoro najwazniejsze tylko to, czy nie ruina, odpowiadam: moim subiektywnym zdaniem powilon Sv. Roko to nie ruina.
A reszta niechaj zostanie niespodzianką, skoro tak sobie jednak życzysz...
Pozdrawiam
komuna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) komuna » 24.04.2008 13:18

Zdaję sobie sprawę, że refleksje są przeważnie subiektywne, skąd też pewność, że Twoje będą obiektywne?;)

Poczytałem trochę o tym miejscu i wydaje mi się fajnym miejscem na wakacje.

Chociaż...
Może faktycznie taka informacja przydała by się..
Czy naprawdę jest to miejsce warte przybycia na wakacje?
Zapytam dosyć ogólnie, ale każda odpowiedź mnie usatysfakcjonuje.

Pozdrawiam serdecznie!
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 24.04.2008 13:42

Cóż, właśnie dlatego chciałam zaoferować konkretne info zamiast moich refleksji...
Moja percepcja Starego Gradu i całej wyspy rzeczywiście chyba nie jest szczególnie obiektywna. Od pierwszego pobytu po prostu zakochałam się w tym "kawałku ziemi"...I bez względu na szarą codzienność, zakochana jestem nadal...
A czy to dobre miejsce na wakcje?
Potrafię spojrzeć na Stari Grad na tyle obiektywnie, by powiedzieć, że nie jest to miejsce dla każdego. Ale jeśli szukasz spokoju, urokliwego miasteczka, którego historia jest znacznie dłuższa niż era nowożytna, jeśli chcesz spotkać się ze wspaniałą, zdumiewającą wręcz przyrodą, prawdziwą dalmatyńską tradycją, to Stari Grad oraz jego pachnace lawendą i rozmarynem okolice są dobrym miejscem na Twoje wakacje.
Pozdrawiam
komuna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) komuna » 24.04.2008 14:02

Dziękuję bardzo za odpowiedź.
Jeśli do tej pory miałem może delikatne wątpliwości to teraz zniknęły one.
Z tego co opisujesz to jest to miejsce idealne na odpoczynek od dużego miasta.

Jeszcze raz wielkie dzięki! Ode mnie i mojej żony, która po takim opisie nie może się doczekać wyjazdu:)

Pozdrawiam!
komuna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) komuna » 17.06.2008 07:10

Chciałem tylko przypomnieć wątek.

Nadal czekam na relację osób, które w tym roku były w hotelu St. Roko.

Pozdrawiam!
komuna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) komuna » 21.07.2008 10:40

Nikt tam jeszcze nie był w tym roku??

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone