Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Help ,pomocy,gdzie spedzic spokojny wrzesniowy urlop

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 21.07.2009 15:24

:) Witam , mam prośbę chodzi mi o poradę gdzie spędzić spokojny wrześniowy urlop zależy nam żoną na miejscowości z dala od tłoku w malej mieścinie a jednocześnie gdzie można wieczorem pójść po nie długim spacerku do urokliwego centrum myśleliśmy o Krk albo Cerkiewnicy i okolicy ale nie wiem :?: a już na lepiej jak ktoś ma sprawdzony fajny cichy apartament Po naszych dobrych doświadczeniach nie chce wpaść w jakieś bagno , dodam ze byliśmy już na wyspie Hvar w miejscowości Vrboska i powiem że było cudownie i to nam odpowiadało chodzi o wielkość jak również byliśmy w miejscowości Pag na wyspie Pag to tez mogę polecić z całego serca oraz na Istri koło Poreca w małym ośrodku Lanterna .Czekam na jakieś ciekawe sugestie i propozycje z góry dziękuje
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 21.07.2009 15:36

Zrobiłabym tak (zwłaszcza, że we wrześniu) - wsiadłabym w samochód i w drogę! Tam gdzie spodobałoby mi się, zostałabym i cieszyłabym się urlopem.

Trudno komuś tak doradzać, różne są gusta i guściki:)

Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru i udanego urlopu i zazdroszczę (ale pozytywnie) że dopiero przed wyjazdem jesteście :D
Kami
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kami » 22.07.2009 09:51

Ja byłam na Pagu i Cresie - obie przepiękne i warte wizyty z różnych względów. Na wyspie Cres jest piękna roślinność, wiele wspaniałych, powtarzam wspaniałych, niewielkich miejscowości tchnących zabytkową atmosferą, w których zawsze można się zatrzymać - a poza tym piękne miasto Cres - typowo turystyczne, ale kameralne z atmosferą Wenecji (wyglądem też przypomina). Szczególnie piękny jest na przykład Valun na Cresie, czy zachwycające, położone 500 m npm Lubenice na klifie, które były niegdyś kryjówką piratów. Gdybym miała jeszcze raz wybrać się na Cres wybrałabym Velki Losinj jako bazę chyba - piękne miasteczko, dużo lasów i wspaniałe morze ze skalistymi plażami- czy może być coś lepszego?:-)

Czesiek63 napisał(a)::) Witam , mam prośbę chodzi mi o poradę gdzie spędzić spokojny wrześniowy urlop zależy nam żoną na miejscowości z dala od tłoku w malej mieścinie a jednocześnie gdzie można wieczorem pójść po nie długim spacerku do urokliwego centrum myśleliśmy o Krk albo Cerkiewnicy i okolicy ale nie wiem :?: a już na lepiej jak ktoś ma sprawdzony fajny cichy apartament Po naszych dobrych doświadczeniach nie chce wpaść w jakieś bagno , dodam ze byliśmy już na wyspie Hvar w miejscowości Vrboska i powiem że było cudownie i to nam odpowiadało chodzi o wielkość jak również byliśmy w miejscowości Pag na wyspie Pag to tez mogę polecić z całego serca oraz na Istri koło Poreca w małym ośrodku Lanterna .Czekam na jakieś ciekawe sugestie i propozycje z góry dziękuje
victoo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) victoo » 22.07.2009 10:06

ja tez byłem w różnych miejscach w Cro i Brela jest świetna. Promenada, plaże, knajpki, spokój... wszystko supcio
button
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) button » 22.07.2009 13:09

Moim zdaniem Brela, Tucepi, Baska Voda to jednak nie takie malutkie miejscowości. My byliśmy w Caklje - i ją mógłbym polecić jako naprawdę spokojną. Około 1km od Podgory - gdzie jest sporo knajpek i sklepików, niedaleko Makarskiej gdzie robiliśmy duże zakupy, miejscowość u podnóży Biokovo + 10euro za osobę za rewelacyjny apartament (zdjęcia powinny być w mojej relacji)
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 22.07.2009 17:45

Dziekuje bardzo to forum to super sprawamoże jakies namiary na sprawdzony apartament pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 22.07.2009 18:41

Czesiek63 napisał(a):Dziekuje bardzo to forum to super sprawamoże jakies namiary na sprawdzony apartament pozdrawiam

Namiary są w banku kwater..do wyboru do koloru, ale na rezerwacje to chyba za późno..we wrześniu najlepiej jechać w ciemno..kwatery do wyboru do koloru...apartament blisko plaży z widokiem na morze już za 20-30E od dwóch osób.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone