fajnie powspominać u Ciebie moje wakacje sprzed 3 lat.
Na tej skale, z Twojego zdjęcia nr 7 jest fantastyczna knajpka prowadzona przez Greka. Jadłem tam jedną z lepszych pizzy w moim życiu.
pozdrawiam,
Michał
.png)
Mikeee napisał(a):fajnie powspominać u Ciebie moje wakacje sprzed 3 lat.
Na tej skale, z Twojego zdjęcia nr 7 jest fantastyczna knajpka prowadzona przez Greka. Jadłem tam jedną z lepszych pizzy w moim życiu.
pozdrawiam,
Michał

kmichal napisał(a):ajdadi napisał(a):Jakby co to już teraz wiecie gdzie byłem i co widziałem
... ja wszystkich tych widoczków nie znam ...... czekam na szczegóły ...
...

Mikeee napisał(a):

JurekM73 napisał(a):...choć jedzenie jak kolega napisał też bardzo dobre.
.png)
ajdadi napisał(a):JurekM73 napisał(a):...choć jedzenie jak kolega napisał też bardzo dobre.
Dlatego my spróbowaliśmy pizzy przy porcie...i tak nam zasmakowała ,że jak pizza była w planach to tylko tam. Pizzeria nazywała się Esperia bodajże...sprawdzę jeszcze na fotkach ,żeby nikogo nie wprowadzić w błąd...

ajdadi napisał(a):JurekM73 napisał(a):...choć jedzenie jak kolega napisał też bardzo dobre.
Dlatego my spróbowaliśmy pizzy przy porcie...i tak nam zasmakowała ,że jak pizza była w planach to tylko tam. Pizzeria nazywała się Esperia bodajże...sprawdzę jeszcze na fotkach ,żeby nikogo nie wprowadzić w błąd...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe