.png)
Tony Montana napisał(a):aha, to nie wstawiać rozumiem, tylko czekać na potwierdzenie?
no, ale chyba poczekam na to potwierdzenie nie? Tym bardziej, że Autor jest także właścicielem wątku
Zgodnie ze wskazaniem - umieszczę za chwilę fotkę, licząc po cichu na błogosławieństwo Starszego Kolegi
(o ile Fata mnie nie zabije wcześniej
Miasto Ponferrada nad rzeką El Sil dopływie Rio Mino (no, przynajmniej tak stoi w relacji Fatamorgany - mam nadzieję, że to nie żadne oszustwo, pamiętałem po prostu te relację...
.png)
Fatamorgana napisał(a):Tony Montana napisał(a):aha, to nie wstawiać rozumiem, tylko czekać na potwierdzenie?no, ale chyba poczekam na to potwierdzenie nie? Tym bardziej, że Autor jest także właścicielem wątkuZgodnie ze wskazaniem - umieszczę za chwilę fotkę, licząc po cichu na błogosławieństwo Starszego Kolegi(o ile Fata mnie nie zabije wcześniej
Kurde, co Ty się tak tego Faty boisz, co???
Podpadłeś mu czy jak???
Fatamorgana napisał(a):
Otóż była to jakby zagadka w zagadce.
Tony Montana napisał:
Miasto Ponferrada nad rzeką El Sil dopływie Rio Mino (no, przynajmniej tak stoi w relacji Fatamorgany - mam nadzieję, że to nie żadne oszustwo, pamiętałem po prostu te relację...
A zatem Tony Montana- nic nie szkodzi, cieszymy się że wziąłeś udział w naszej zabawie, natomiast proponuję przy najbliższej okazji jak będzie wolny los pamiętać o tym, że to...Nero odgadła i znalazła owo prawdziwe miejsce. BRAWA!!!
.png)
Jolanta M napisał(a):Chyba.
.png)
Jola napisał(a):Tony, my tu żadnych punktów nie liczymy.
Chyba.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja