AndrzejJ. napisał(a):Zatoka.Mały statek.Domy jeden na drugim wspinające się na wzgórza.
Wzgórza pokryte są białym pyłem albo może śniegiem.
Dzięki za pomoc ... już mi coś świta
.png)
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):Taaa... A jak Jola pojedzie na ferie to wpadniemy za dwa tygodnie.
To nara.
Ty Bocian to się w ogóle bawić nie umiesz!!!![]()
![]()
Gorzej jak po wstawieniu zdjęcia potwierdzisz odpowiedż za dwa tygodnie, a Fata nie da wklejać innych zagadek.
Albo opieprzy za robienie bajzlu w wątku...
Bartolomeo Colleoni
Wenecja, Szczecin i Warszawa
.png)
Fatamorgana napisał(a): Jola, Lidzbark przez tych kabareciorzy teraz tak znany że to żadna zagadka.
Jakbyś zamek pokrzyżacki w Gniewie dała, może by było trudniej, ale chyba też nie, bo tam polski Fort Boyard kręcili czyli "Zamczysko".
.png)
.png)
Bocian napisał(a):To nara.
mariusz-w napisał(a):Zagadka specjalnie dla Fatamorgany !
Nie jaki to owad, nie jaki to kwiatek .... ale jak nazywa się ten szczyt za nimi ?![]()
No ale może ktoś Facie pomoże !
.png)
mariusz-w napisał(a):longtom napisał(a):mariusz-w napisał(a):
No ale może ktoś Facie pomoże !
Na Dolomity mi to wygląda![]()
![]()
pzdr
Jest podpowiedź ... to już będzie łatwiej !
.png)
AndrzejJ. napisał(a):nero napisał(a): ...... ale my mieliśmy tu chyba ze zdjęć, a nie z opisów odgadywać ...
Opis miejsca to zdjęcie miejsca.
... jestem), ale ... wzrokowiec ze mnie Fatamorgana napisał(a):Ale Neruś.... no no, nieźle!![]()
Bartolomeo Colleoni
Fatamorgana napisał(a):Chyba kiepski celebryta z niego był, bo nigdy nie słyszałem o nim.![]()
![]()
weldon napisał(a):nero napisał(a):weldon napisał(a):Kto zacz i w jakich miastach można go zobaczyć:
Bartolomeo Colleoni
Acha ...
Chyba teraz twoja kolej.
Pozdrawiam
.png)
Nie zauważyłem tego wpisu w regulaminie, że "musi być znane przez ciebie".
Powrót do FotoCroClub - dyskusja