Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GDZIE, KTO i CO TO JEST- czyli fotozagadka

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 19.06.2013 19:34

oczywiście

edyta: no dobra, nie będę Was już dłużej męczył tym szkaradnym pomnikiem czy co to tam jest, zagadka jest chyba nieodgadywalna poprzez zdjęcia google (szukałem pobieżnie) więc podpowiem tylko, poczytajcie co wypociłem pod zdjęciem ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2013 20:26

Nowy Sącz? albo Żywiec..
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 19.06.2013 20:54

arturac napisał(a):Nowy Sącz? albo Żywiec..

Nowy Sącz, w takim parku przy ul. Węgierskiej obok Carrefoura (lokalizacja jest w geotagu :)), Żywiec to śląskie ;)
Wrzuciłem fotkę pewien, że są fotki w sieci ale jak się cisza zrobiła to postanowiłem sprawdzić i nie znalazłem :shock: dlatego też pisałem o tym sączeniu ;) i otagowałem fotkę :)

Twoja kolej.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2013 20:57

ja zaraz po Twoim podpisaniu zdjęcia szukałem w Nowym Sączu...ale nie znalazłem. za to wręcz przeciwnie wielkopolski szukałem w Białymstoku.
coś poszukam.
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 19.06.2013 21:13

bo to tylko w street view widać i to niewyraźnie...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2013 21:30

imię i nazwisko tego Pana poproszę

Obrazek
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 20.06.2013 06:01

Fantômas? ;)

może to Robert Gunther?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.06.2013 08:59

nie
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 20.06.2013 09:15

To na Altus Cup 2012?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.06.2013 10:46

7 grudnia 2007, Warszawa :)
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 20.06.2013 15:45

Marek Szuster biegnie sobie po schodach w Blue City.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.06.2013 18:41

yes!
ACandrzej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ACandrzej » 20.06.2013 18:50

Z tym Nowym Sączem to faktycznie Piracie poszedłeś po bandzie.
Najśmieszniejsze jest to, że kilka lat temu będąc w drodze na Chopok stałem własnie obok tego parku, nie zwróciłem jednak uwagi, że stoi w nim takie cuś. Jak bym to zauważył. to teraz byłby splendor, a tak to jest....figa z makiem

Pozdrawiam
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 20.06.2013 19:21

ACandrzej napisał(a):Z tym Nowym Sączem to faktycznie Piracie poszedłeś po bandzie.
Najśmieszniejsze jest to, że kilka lat temu będąc w drodze na Chopok stałem własnie obok tego parku, nie zwróciłem jednak uwagi, że stoi w nim takie cuś. Jak bym to zauważył. to teraz byłby splendor, a tak to jest....figa z makiem

Pozdrawiam

Widzisz, ja też na to nie zwróciłem uwagi, ale Piratka mówi: "Zobacz, coś tam stoi, idź zrób fotkę, będziesz miał na zagadkę.". No to poszedłem :) a młody do dziś pamięta bo się wkopał w krótkich gaciach w pokrzywy :lol: Sam się zdziwiłem, że nie ma zdjęć tego w sieci, myślałem, że już wszystko obfocone... dlatego dałem geotagi (jednak nikt się nie zorientował :shock:) i pisałem głupoty o sączeniu piwa, kurcze, ja piwa nie sączę jeno je w siebie wlewam :mrgreen:

Co do poprzedniej zagadki.
Pomyślałem na początku, że to jakieś mistrzostwa w bieganiu po schodach ale nie bardzo pasował mi brak numerka na stroju zawodnika (no ale w końcu jest PS). Podana przez Ciebie data też nic nie wniosła, pomogła ... ta wielka flaszka Powerade ;)

No dobra, gdzie tym razem byłem?

Obrazek
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 20.06.2013 19:23

Błędne Skały?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

GDZIE, KTO i CO TO JEST- czyli fotozagadka - strona 1167
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone