Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ano Krasiczyn. Brawo! (chyba największe dla Serca za inne spojrzenie...) Jak zobaczyłem ten mostek, to od razu wiedziałem, że będzie dobry na zagadkę i nie zawiodłem się. Jakbym zobaczył takie zdjęcie to też obstawiałbym w pierwszej kolejności np. Francję.
Ostatnio edytowano 04.06.2013 21:12 przez ACandrzej, łącznie edytowano 1 raz
To niech Pasiasty wrzuca dalej bo ja się zaraz zmywam i nie będzie mnie do niedzieli (no może czasem się pojawię jak będzie zasięg )
Właśnie, gdybym pytanie u wujka "kamienny most na zamku" zadał po polsku to wyskoczyłby od razu a ja takowe zadawałem we wszystkich językach tylko nie w naszym dobra zmyła
Aaaa, rzeczywiście, nasi mieli grać, nie zabili się jeszcze o własne nogi? a z kim to grają dzisiaj? z Andorą, San Marino? pewnie bohatersko się bronią i jest zasłużone 0:0
Ten w czarnej czapce na pierwszym planie to mi na Żyłę wygląda, a wystawa może u niego w podstawówce lub jakimś klubie sportowym w którym zaczynał przygodę ze skokami. Bo do swojej chałupy pewnie by Cię nie wpuścił.