sharky napisał(a):Skoro jestem druga to znaczy, że nie byłam pierwsza. Więc pirat rządzi
Pierwsza byłaś więc dajesz dalej
.png)
sharky napisał(a):Skoro jestem druga to znaczy, że nie byłam pierwsza. Więc pirat rządzi
.png)
.png)
.png)
Fatamorgana napisał(a):Ja myślę, że wszyscy się cieszą, że któraś z naszych dziewczyn się pojawiła, więc kolejność (na system i maszynkę do ukazania się posta nie ma wpływu a sekundy się nie pojawiają) chyba nasuwa się sama...![]()

.png)
Ja natomiast mam chwilową malutką satysfakcję, że wywiodłem w pole tak znanego Wojownika, jeszcze wiele księżyców taki greenhorn jak ja będzie się cieszył tym momentem
.png)
Fatamorgana napisał(a):Jakiś pohabsburski pałacyk?
Ja natomiast mam chwilową malutką satysfakcję, że wywiodłem w pole tak znanego Wojownika, jeszcze wiele księżyców taki greenhorn jak ja będzie się cieszył tym momentem
![]()
![]()
![]()
![]()
Udany jesteś. Ten cały wojownik to dzisiaj jak stara baba jest. Kiepski fizycznie i umysłowo...
Bez formy i polotu. Niechaj mój brat nie nazywa siebie greenhornem, bo jak mi wiadomo niejaki Henry oraz znany myśliwiec Sam Hawkens (ten od "hi hi hi...") nazywali greenhornem człowieka, który potem stał się Old Shatterhandem. Tylko Wielki Manitou zna ścieżki ludzkie i nikt nie przewidzi tego dokąd one nas zaprowadzą.
Howgh!![]()
Powrót do FotoCroClub - dyskusja