Nikt nie chce, to jeszcze raz ja.
Gdzie to (wystarczy nazwa regionu) i co oznaczają te kreskowane na czerwono miejsca?
.png)
arturac napisał(a):zapraszam, kto chętny
fajna ta muza!
katarzynam napisał(a):Fata - sorry, że Ci przerwę...
Peter poprosił mnie, abym w jego imieniu pożegnała się z Wami utworem, który uwielbia za jego genialne przesłanie, którego fragment teraz zacytuję:
"[...]There are so many moments you can share with anyone, someone and you just feel like that moment will last forever, when it’s only a night, it's only a moment.
Fate has its tricky ways of throwing something in front of you that you never expected.
My philosophy in life is don’t regret anything you do, 'cause in the end it makes you who you are.[...]"
To dla WAS - pyrsk ludkowie
30 Seconds To Mars - Closer To The Edge
Ps - od Piotrka
Podziękowanie dla wszystkich za genialne zagadki i godziny spędzone nad ich rozwiązywaniem.
Fata - dla Ciebie szacun za genialny pomysł na wątek - ponad podziały!!!
.png)
Serce w pasy napisał(a):Sorry bo jakoś przeszliśmy nad tym bez echa. Ja osobiście dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam serdecznie.
Zastanawiam się czy przypadkiem ta decyzja nie jest zbyt pochopna? Ale szanuję.
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Sorry bo jakoś przeszliśmy nad tym bez echa. Ja osobiście dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam serdecznie.
Zastanawiam się czy przypadkiem ta decyzja nie jest zbyt pochopna? Ale szanuję.
Mz Romek nie powiedział jeszcze ostatniego słowa i kiedyś jeszcze poczytamy jakąś relację z koncertu
Tym bardziej, że niewątpliwym sukcesem Romka, jest stworzenie precedensu, który, mam nadzieję, będzie stosowany z równym zapałem w podobnych sytuacjach w stosunku do innych użytkowników forum
Krzychooo napisał(a):Nie, nie, działań wojennych tam chyba nie było.
Powiedzmy, że na tej plaży... licho nie śpi.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja