Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie jechac? Bylismy 3 razy w chorwacji! Czekam na porady!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Gdzie jechac? Bylismy 3 razy w chorwacji! Czekam na pora

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.07.2007 11:34

robak57 napisał(a):Witam

4 lata temu bylismy w Sibeniku, 3 lata temu Dubrovnik, rok temu Obok zadaru ( nie wiem jaka miejscowosc!). Gdzie polecacie jechac? Jedziemy 2 osoby dorosłe i trójka dzieci (14 , 11 , 9 lat). Bardzo podobało nam sie obok zadaru! Apartament przy morzu, Ulica wzdluz morza, Restauracje i spiew do 24:00! Dubrovnik najlepszy jest do zwiedzania! te mury itp.! Czekam na wasze propozycje.

Hm ciekawe - robaczek :wink: pamięta gdzie był w 4 i 3 tata temu, a nie pamięta miejsca gdzie w zeszłym roku :?: (tylko tyle, że obok Zadaru)
Czyżby pobyt w restauracjach do 24-tej zaszkodził na pamięć (a co robiły wtedy dzieci :?: )
victor1111
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) victor1111 » 09.07.2007 15:05

Wiesz Janusz ze Rakija umie sponiewierac, i tu upatrywałbym lekkiej amnezji robaczka :D
robak57
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) robak57 » 09.07.2007 15:38

Mama przypomniala mi że było to petrcane ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.07.2007 06:44

Okazuje się że amnezja spowodowana jest młodym wiekiem.
No to ja Ci "robaczku" przypominam, że nazwy miejscowości piszemy z dużej litery nie tylko na klasówce :wink:
Myślę że Mama wybierze miejsce na wakacje, ja polecam Primošten :papa:
Ewa Zuber
Cromaniak
Re: Gdzie jechac? Bylismy 3 razy w chorwacji! Czekam na pora

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 10.07.2007 19:57

robak57 napisał(a):Witam

4 lata temu bylismy w Sibeniku, 3 lata temu Dubrovnik, rok temu Obok zadaru ( nie wiem jaka miejscowosc!). Gdzie polecacie jechac? Jedziemy 2 osoby dorosłe i trójka dzieci (14 , 11 , 9 lat). Bardzo podobało nam sie obok zadaru! Apartament przy morzu, Ulica wzdluz morza, Restauracje i spiew do 24:00! Dubrovnik najlepszy jest do zwiedzania! te mury itp.! Czekam na wasze propozycje.

A ja się denerwuję czytając takie opisy : byłem, ale nie wiem gdzie :twisted: . W takim razie jedź byle gdzie, przecież nazwa miejscowości i tak nie ma dla Ciebie znaczenia.
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 11.07.2007 11:36

Wyspa Murter piękna. Byłam dwa razy i szczerze polecam. I nie jst tam drogo, ale fakt, wieczorami nie ma co robić.
słońce
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) słońce » 18.07.2007 07:16

Ja polecam Vranicje a konkretnie ośrodek Vranicja Belveder jest to miejscowość położona 7 km od Trogiru przepiękneg miasta (stara jego cześc jst na wyspie ) . Ośrodek ma zarówno apartamenty jak i auto camp :):):) powiem ze bardzo ładnie położony blisko do morza owszem jest restauracje Przede wszystkim nie ma takiego tłoku jak na Makarskiej . Spokojna okolica brzegiem morza mozna przejsc do Vranicji -zacisznej wioski rybackiej W kazdym badz razie jest co robic . Z osrodka co godzine odjezdzaja do Trogiru tranwaje wodne . Naprawde polecam jezeli byscie chcieli stronke tez moge podac :):)::):) .
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Gdzie jechac? Bylismy 3 razy w chorwacji! Czekam na porady! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone