Jak nietoperz

.png)
piekara114 napisał(a):
Jak nietoperz

.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):piekara114 napisał(a):
Jak nietoperz
Mi się kojarzyło z ptakiem ale rzeczywiście bardziej podobna do nietoperza
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Czy ta plaża jest aż taka niezwykła? (Myrtos)
Wg mnie nie, byłam na duuuużo ładniejszych ale fakt – wszystkie one były niedostępne z lądu i pod klifami.
Kapitańska Baba napisał(a):Woda wyciągnęła z nas energię więc Surfing przygotowuje przekąskę – bakłażany, papryka, białe wino, ziemniaki.
.png)
.png)
piotrf napisał(a):
To taki nietoperz breakdancerale miejsce piękne i bardzo fotogeniczne
Pozdrawiam
Piotr

.png)
"wiola2012"]
Ja również nie widzę fenomenu tej plaży. Za każdym razem wracałam z niej z posiniaczonymi od kamieni kostkami, a fale uniemożliwiały mi komfortową zabawę w wodzie. Poza tym widokowo 100 razy bardziej wolę Porto Katsiki![]()
Turkusy piękne, ale na Jońskich są częstym zjawiskiem.
Assos z drona jest jeszcze piękniejsze niż z brzegu.
Z chęcią popatrzyłam na Itakę, bo nie miałam okazji na niej być. Krótki zrzut, w jednej z zatoczek, podczas wycieczki, się nie liczy.
Kolega Surfing podniósł wysoko poprzeczkę i teraz żaden majtek - kuchcik nie ma szans. Wygląda pysznie, bo ma dużo warzyw i winko
.

.png)
"dangol"]Fajnie, że macie własny jacht (należał Wam się!) i możecie pływać w pięknych miejscach.
My pr,ez kilka lat byliśmy posiadaczami stareńkiego Oriona, którego ciągalismy na Gochy nad nasze jezioro, ale nocowaliśmy wówczas na brzegu w namiocie.
Było, minęło...
To chyba Danusiu tym bardziej jesteś w stanie zrozumieć naszą decyzję o zakupie 
.png)
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Idziemy do tawerny...
Na stole czeka przystawka.
Pojawia się sałatka grecka.
Potem genialna fava z cebulką...
A u nas obżarstwo.
Dużo tego……….
.png)
Nam też, nigdy zresztą na tyle wyjazdów do Grecji (14) się z tym osobiście nie spotkałam...czytałam tylko o tym...wiola2012 napisał(a):Nikt nigdy nie powiedział nam, że przy płatności gotówką będzie rabat.
My też byliśmy z cen bardzo zadowoleniwiola2012 napisał(a): Byli zachwyceni i jedzeniem, i cenami![]()
.png)
wiola2012 napisał(a):Podczas tegorocznych wakacji trochę kolacji nam się nazbierało w greckich tawernach i też w licznym gronie. Zawsze płaciliśmy dość sporą sumkę, czasami kartą, czasami gotówką. Nikt nigdy nie powiedział nam, że przy płatności gotówką będzie rabat. Natomiast siostrzenica z ekipą była na Ios. Jedli w 3 knajpkach i za każdym razem mieli informację, że jak będą płacić gotówką to dostaną rabat. Byli zachwyceni i jedzeniem, i cenami. Ciekawa jestem czy Wam też proponowano taką opcję?

.png)
piekara114 napisał(a): My też byliśmy z cen bardzo zadowoleniz jedzenia jeszcze bardziej