No i fajnie, że znów Lefkada, a przynajmniej jej część Niezmiennie czekam na widok na niektóre plaże od strony wody

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):
Piotrze - w takim razie jak nic widzimy się w jakimś miejscu na tej trasie dostępnym z obu stronCo Ty na to?
Będzie nam bardzo miło spotkać się z Wami
i poznamy się bliżej z Dużą MaBe
.png)
majkik75 napisał(a):Nigdy nie zapomnę, jak staliśmy koło tej twierdzy z zepsutym autemNo i fajnie, że znów Lefkada, a przynajmniej jej część
![]()
Niezmiennie czekam na widok na niektóre plaże od strony wody

.png)
piotrf napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):
Piotrze - w takim razie jak nic widzimy się w jakimś miejscu na tej trasie dostępnym z obu stronCo Ty na to?
Jak na latoBędzie nam bardzo miło spotkać się z Wami
i poznamy się bliżej z Dużą MaBe
![]()
Pozdrawiam
Piotr

.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):MaBe czyli perła, do tego nasze inicjały - duża musiała mieć to samo imię![]()
.png)
"megidh"]Gdyby mi Anna nie powiedziała, że piszesz nową relację, to zapewne bym na nią nie trafiła, bo ostatnio wchodzę tylko do zakładki "zobacz swoje posty".
Ależ niesamowite zaskoczenie.
Gratuluję zakupu i życzę Wam wielu świetnych rejsów tą łodzią.
"Be" to zapewne od Beaty, ale "Ma" nie wiem od jakiego jest imienia, bo do tej pory nie wyczytałam, jak Kapitan ma na imię. Chyba że przeoczyłam taką istotną informację.

.png)
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):"megidh"]"Be" to zapewne od Beaty, ale "Ma" nie wiem od jakiego jest imienia, bo do tej pory nie wyczytałam, jak Kapitan ma na imię. Chyba że przeoczyłam taką istotną informację.
MaBe to inicjały naszej czwórki:
M - Mieszko
A - Ania
B - Beata
E - Ewa
.Kapitańska Baba napisał(a):
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):I wtedy panowie się odzywają: a może silnik? I dolecimy do Assos?
No w sumie……….
. Kapitańska Baba napisał(a):Co do ptaszków - zobacz jaka kruszynkę miałam wczoraj szansę potrzymać na rękach
, to porządny okruch. A jak grzecznie siedzi Kapitańska Baba napisał(a):Słońce zachodzi, zapalamy światła nawigacyjne i wciąż płyniemy.
Szkoda, że na silniku ale i tak nastrój jest niesamowity.
Dawno nie pływaliśmy po zachodzie słońca.
.png)
megidh napisał(a):Sporo miejsca macie pod pokładem.

.png)
"wiola2012"]
Cel uświęca środki.
Ładna mi kruszynka, to porządny okruch. A jak grzecznie siedzi
. Czym ją przekupiłaś?
Ja chyba nigdy.

.png)
.png)