No masz, Ty też się wypisujesz z tego forum ?. Co się dziejeKapitańska Baba napisał(a):To była moja ostatnia relacja na Forum bo to był ostatni tego typu rejs wakacyjny.
. Ja wiem, że niektórzy napsuli Ci sporo krwi, no ale żeby tak drastycznie odcinać pępowinę. Jeszcze chwila i wszyscy przestaniemy pisać relacje. Powoli zbliża się chyba koniec forumowych relacji Czy ja przegapiłam jakąś informację o domu w Grecji, czy tym drugim domem jest MaBe ?.Kapitańska Baba napisał(a):Teraz mamy w Grecji swój drugi dom i będziemy w nim sporo mieszkać.
Mam nadzieję, że będziesz się chociaż odzywać w innych relacjach, skoro sama nie chcesz już pisać.Kapitańska Baba napisał(a):Konto na Forum oczywiście zostawiam.
Kapitańska Baba napisał(a):Jeszcze raz dzięki za wszystko i do zobaczenia – w Grecji czy w innych krajach – bo kto wie dokąd nas poniesie?
Może kiedyś w jakimś porcie ujrzę śliczną MaBe. Wtedy nie omieszkam zajrzeć do Was na pokład. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie wtedy z radością.Kapitańska Baba napisał(a):Wypatrujcie MaBe w portach i zatokach i zawsze zapraszam na pokład na lampkę wina!![]()
Życzę Wam powodzenia podczas rejsów i wiatru w żaglach.Kapitańska Baba napisał(a):Teraz świat stoi dla nas otworem i zamierzamy z tej wolności korzystać!
Dzięki za kolejną relację, dzięki której czułam się jak załogantka Waszej MaBe

.png)
.png)

.png)
Choć ja jestem mało skomplikowany, mógłbym jechać na ich jedzeniu długo

Rozważ może tylko nawet nie relację, tylko jakiś wątek gdzie czasem coś napiszesz, podzielisz się swoimi doświadczeniami ... Ale to tylko skromna prośba

.png)