Jeżeli to tajemnica spowiedzi, wszystko jasne
.png)
LUKASQ napisał(a):Ja wiem że nie ładnie się pytać się o pieniądze ale kura wodna aż kusi zapytać jaki był koszt kupna + remont ?
Jeżeli to tajemnica spowiedzi, wszystko jasne

.png)
.png)
"piotrf"]Osiołek zawsze dźwiga na pokładzie polskie piwo na takie okazje![]()
A fajerwerki były z okazji . . . , czy bardziej ku czci . . .![]()
![]()
Pozdrawiam
Piot

.png)
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Niedobrze, że nie zabraliśmy piwa z domu.
Jeszcze by się zmieściło w samochodzie i byłoby idealne na takie właśnie okazje.
Bo fajnie jest dać drobiazg z własnego kraju a nie miejscowy.
To temat do nadrobienia, w kolejnym sezonie musimy odpowiednio zaopatrzyć MaBe w prezenty.
piotrf napisał(a):Osiołek zawsze dźwiga na pokładzie polskie piwo na takie okazje
Kapitańska Baba napisał(a):Wszystkim Forumowiczom życzę Błogosławionych Świąt Narodzenia Pańskiego!
.png)
"megidh"]
Jadąc własnym środkiem transportu można sobie pozwolić na zabieranie takich giftów. My, latając tylko z bagażem podręcznym i kabinowym, takich możliwości nie mamy. A w wielu przypadkach bardzo by się przydał taki mały prezencik. Jeśli jednak lecimy z BP i mamy do dyspozycji duży bagaż rejestrowany, to zabieramy małe buteleczki napojów własnej produkcji z własnych owoców, które bardzo smakują obdarowanym.

.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Kapitan z Anią pakują swoje plecaki – właściwie jadą prawie na pusto, Ania wywozi tylko trochę niepotrzebnych ubrań i przeczytane książki.
.png)
megidh napisał(a):Czyżbym coś przegapiła, bo nie wiem, dlaczego Kapitan z Anią wrócili do Polski a Ty zostałaś w Grecji?.
Nie pisałam o tym.

.png)
ziemniak napisał(a):Szczęśliwego Nowego Roku!!!
.png)