Jacek S napisał(a):MRK napisał(a):Ps. Kiedy Tapatalk?
A zgłosiłeś się?
forum-cro-pl-przez-tapatalk-t36264.html#p1089086
Oczywiście
.png)
Jacek S napisał(a):MRK napisał(a):Ps. Kiedy Tapatalk?
A zgłosiłeś się?
forum-cro-pl-przez-tapatalk-t36264.html#p1089086
maslinka napisał(a):Tym, którzy jeszcze nie widzieli, polecam Grę z Michaelem Douglasem, dzisiaj o 20:00 na TVN7. Trzymający w napięciu thriller z niespodzianką
Widziałam 2 razy, ale kto wie, może znowu się skuszę
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Polecam gorąco na dzisiejszy wieczór w HBO o 20.10
"Kaznodzieja z karabinem".
Prawdziwa historia bandziora, który zmienia swoje życie i ratuje dzieci w Sudanie między innymi.

arturac napisał(a):niedawno(parę dni temu) leciała "Zbrodnia doskonała" z Daglasem, a teraz "Gra"...żeby tak jeszcze mała stonka chciała iść spać o 20stej:)
.png)
arturac napisał(a):maslinka napisał(a):Tym, którzy jeszcze nie widzieli, polecam Grę z Michaelem Douglasem, dzisiaj o 20:00 na TVN7. Trzymający w napięciu thriller z niespodzianką
niedawno(parę dni temu) leciała "Zbrodnia doskonała" z Daglasem, a teraz "Gra"...żeby tak jeszcze mała stonka chciała iść spać o 20stej:)
MRK napisał(a):arturac napisał(a):maslinka napisał(a):Tym, którzy jeszcze nie widzieli, polecam Grę z Michaelem Douglasem, dzisiaj o 20:00 na TVN7. Trzymający w napięciu thriller z niespodzianką
niedawno(parę dni temu) leciała "Zbrodnia doskonała" z Daglasem, a teraz "Gra"...żeby tak jeszcze mała stonka chciała iść spać o 20stej:)
Zakładam, że chodzi Ci o "Morderstwo doskonałe", a nie "Zbrodnie doskonałą". Fakt - dobry film.
.png)
MRK napisał(a):Daj znać, jak film, bo mam w planach...
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Zagrał go mój ulubieniec.
MRK napisał(a):Daj znać, jak film, bo mam w planach...
kaszubskiexpress napisał(a):MRK napisał(a):Daj znać, jak film, bo mam w planach...
U mnie też w planach, więc chętnie poznam opinię.
MRK napisał(a):Dzięki za opinie. Zaraz obadam, gdzie to u mnie leci i trzeba się przejść.