Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 21.06.2012 21:52

Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 21.06.2012 21:53

Mecz dośc podobny do naszego z Czechami, tylko tym razem to Czesi wystąpili w roli słabszego, któremu wyszła I połowa.

Ciekawe ile jeszcze bramek i jakie mecze musi rozegrać Ronaldo by skończyły sie komentarze na temat jego fryzury.

Ciekawe kiedy polscy widzowie na meczach reprezentacji nauczą się, że na piłkarza gwiżdze się za jego zachowanie na boisku, gre faul itd, a nie za jego fryzurę.

Jak by powiedział nasz forumowy guru od wioski,
Znów wioska na Narodowym. :evil:

Ja bym tam jeszcze nie grzebał Greków za życia. Tak w ogóle i tak odnośnie jutrzejszego meczu.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 21.06.2012 21:58

Myęlę, że po dzisiejszym meczu kwestia Złotej Piłki za 2012 rok jest już definitywnie rozstrzygnięta :D :D

Chociaż, znając zasady jej przyznawania, to nic mnie nie zdziwi.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.06.2012 22:15

Raul73 napisał(a):
Chociaż, znając zasady jej przyznawania, to nic mnie nie zdziwi.

Otóż to...zapewne znowu dostanie ją naszprycowany sterydami kurdupel...doceniam jego klasę ale od jakiegoś czasu tego lalusia lansuje się na siłę...
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 21.06.2012 22:26

Ale klasę Cecha też trzeba docenić- dziś bronił fantastycznie!
Manga
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Manga » 22.06.2012 05:52

alessandro1977 napisał(a):znowu dostanie ją naszprycowany sterydami kurdupel...

I w czym jesteś lepszy od tych ,którzy obrażają Ronaldo?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.06.2012 06:01

Szkoda mi Czechów (to im kibicowałem).
Ten Jiracek sam nie wygra meczu.
andrzejk1975
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 22.06.2012 06:12

no to zarobimy na żelu do włosów :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2012 06:32

Manga napisał(a):I w czym jesteś lepszy od tych ,którzy obrażają Ronaldo?

A gdzie obraziłem Ronaldo ? Zanim napiszesz jakiś idiotyzm - przeczytaj o czym piszę...jak w dalszym ciągu nie będziesz miała pojęcia o czym piszę to nie wypowiadaj się w ogóle w tym wątku :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2012 06:33

Raul73 napisał(a):Ale klasę Cecha też trzeba docenić- dziś bronił fantastycznie!

Zrehabilitował się za wszystkie wcześniejsze wpadki...rzeczywiście, dzisiaj to był stary dobry Cech...
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 22.06.2012 07:35

Oglądając końcówkę meczu porównywałem grę z naszą reprezentacją ,
"żelowi" seria podań i celne strzały , piłka nie stała więcej niż 3-5 sek. przy jednym , odrazu było dośrodkowanie , podanie ,zgrany zespół , czego naszym właśnie brakowało , do tego szybkość w kontrataku .

Dzisiaj my byśmy dostali łupnia , gdyby jakimś cudem do ćwierćfinału się dostali .

Z przyjemnością będę obserwował ,jak dalej potoczy się euro.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2012 07:37

auto_gt napisał(a):podanie ,zgrany zespół , czego naszym właśnie brakowało.

No tak ale...nie porównujmy gówna z czekoladą :D
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 22.06.2012 08:16

alessandro1977 napisał(a):
auto_gt napisał(a):podanie ,zgrany zespół , czego naszym właśnie brakowało.

No tak ale...nie porównujmy gówna z czekoladą :D

Poczułem się obrażony tym sformułowaniem , jestem Polakiem i sercem stoję za naszą drużyną , choć słabą dzisiaj ,to jednak z przebłyskami na przyszłość . Nie odrazu Warszawę zbudowano ...

Gównem nazwałbym całe PZPN i rząd ,ale to już polityka więc nie kontynuuję wypowiedzi .
andrzejk1975
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 22.06.2012 08:34

nie s....a się we własne gniazdo PZPN jest umoczone ale nie zwalajmy wszystko na to że nie potrafimy grać w piłkę , troszeczkę więcej zaangażowania nikt złego słowa by nie powiedział jakby zagrali tak jak z Ruskami a tu i z Grecją i z Czechami taki sam wizerunek pierwsza połowa w miarę a druga spodenki na kolanach i brak walki
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2012 09:15

andrzejk1975 napisał(a):druga spodenki na kolanach i brak walki

Otóż to...Czesi wczoraj pokazali jak się walczy mimo, że potencjał tej drużyny jest porównywalny z potencjałem naszej drużyny...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 35
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone