Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wiem że napewno gdzieś to było ale prosze nie krzyczeć - nie mogę znaleść!!
ile kosztuje zwiedzanie
chodzi mi o Dubrownik właśnie bardzo proszę o jakąs podpowiedź
W 2007 roku za wstęp na mury dorośli płacili 50 kun , dzieci 25 kun.
Zwiedzanie od 9 - 19 , za opłatą można sobie wykupić "elektronicznego przewodnika" w języku polskim. Kiedyś kosztował ok. 30 kun , ile teraz - nie wiem.
Janusz bardzo bardzo cie dziękuje!!
Wybieram się na Hvar i chcemy zrobic wypad do Dubrownika....pewnie nie obejdzie się bez noclegu ale to już coś wymyślę.
Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.
Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.