Interseal napisał(a):Czy ktoś był dziś na deskach?
Niestety nie. Zamiast na deski wybraliśmy się na poszukiwanie lodówki
Chyba już zakończyliśmy narciarski sezon...
maslinka napisał(a):Niestety nie. Zamiast na deski wybraliśmy się na poszukiwanie lodówki![]()
.png)
Interseal napisał(a):P.S. Usłyszałem dziś w radio ciekawą informację. Otóż ślizgi nart podczas szybkiego zjazdu nagrzewają się do około 60 stopni Celsjusza.

maslinka napisał(a):Ooo! Ciekawe, jak szybko trzeba pędzić i czy się "łapię" na tę temperaturę
maslinka napisał(a):Dużo zdrowia Wam życzę
.png)
Interseal napisał(a):Dzięki. Ja się trzymam na razie, jeżeli nie wytrzymam i mnie złapie w przyszłym tygodniu, to się chyba popłaczę... bo mam w planach zobaczyć Alpy Julijskie w przyszły weekend.
maslinka napisał(a):Aaa wybierasz się do Planicy
To trzymam kciuki, żeby się udało!
.png)
Interseal napisał(a):Podobno przy 60 km/h... ale to dla mnie nic nie znaczy, bo nie mam pojęcia jaka jest prędkość podczas takiego szybszego, amatorskiego zjazdu...
...
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Interseal napisał(a):Podobno przy 60 km/h... ale to dla mnie nic nie znaczy, bo nie mam pojęcia jaka jest prędkość podczas takiego szybszego, amatorskiego zjazdu...
...
Kiedyś w Bukowinie sprawdzaliśmy z kumplem na GPSiewskazanie miał 89 km/h
.png)
.png)
FUX napisał(a):majeczka napisał(a):...proponuję zakończenie sezonu w Czechach, warunki mają całkiem niezłe...
w razie problemów podaję kontakt
"Kosmacz Grzegorz" <brokos@poczta.onet.pl>
A jednak byłaś u Grzesia...![]()
Sklepik ma fajny, nie?
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.