Pewnie nie odróżniłabym tych nart od zjazdowych
A jeśli chodzi o lenistwo, to właśnie skutecznie z nim walczę, robiąc świąteczne porządki
.png)
Interseal napisał(a):
woka napisał(a): Na takim sprzecie to z zamknietymi oczyma można zjezdzać spod samego krzyża na Giewoncie.
woka napisał(a):Żeby poprawić Ci homorka to napisze tylko, że ja rozpoczynałem i całkiem nieźle się wprawiłem na nartach "ze stodoły od stolarza".
Proste narty, jedna fuga po środku narty. Okucia na nartach z blachy a byty to normalne trzewiki.
woka napisał(a):Jak widzisz ..... sprzęt masz przedni. Teraz tylko śniegu i górek poszukać trza, panoczku.![]()
![]()
pzdr.
.png)
Interseal napisał(a): Ciut nowocześniejsze kije miałem tylko od Twoich, gdyż trzon był z pędu bambusa, a kółeczka z rzemienia.
interesal napisał(a):Panoczku?Co to za "zaszczytny" tytuł?
.png)
Interseal napisał(a):Dziś w Wiśle pełen zachwyt. Parkingi pełne. Na Cieńkowie widziałem rano wóz transmisyjny TVP...? Jakiś "szoł" będzie? Na rondzie na Oazie stałem dziś kilka razy w korku! Się dzieje....
![]()
Interseal napisał(a):Trochę zdewastowałem wczoraj narty.
maslinka napisał(a):Będzie relacja?
maslinka napisał(a):Ja walczę z końcówką przeziębienia i jutro, jak dobrze pójdzie, jedziemy na kilka dni na narty w czeskie Jesioniki
.png)
Interseal napisał(a):Zapiąłem narty na dolnej stacji Świniorki i poszedłem wzdłuż wyciągów na szczyt. Po drodze okleił mnie śnieg z pracujących armatek. Na górze pomachałem do kamer nr 2 i 3 i przygotowałem do zjadu do dolinki Pilarzy Potok.
Niestety szlak rozorał quadem jakiś "miłośnik gór". Zjazd wykonałem więc lasem. Duża frajda, jadnak co jakiś czas narty ślizgały się po korzeniach i kamulcach.
Prawdziwa przyjemność to zjazd po leśnej polanie, gdzie pod 15cm warstwą puchu był twardy stary podkład.![]()
Zjechałem w dolinę. Zdjąłem narty. Popatrzyłem na ślizgi starciłem ochotę na ciąg dalszy więc mrucząc pod nosem... poszedłem do domu. Koniec.![]()
.png)
Roxi napisał(a):A tak w ogóle to trzeba się spotkac i wyjazd dogadać, tzn. czy mogę te jajka w końcu wziąć, czy nie
.png)
Roxi napisał(a):Maslinko życzę przyjemnego szusowania!
Roxi napisał(a):A tak w ogóle to trzeba się spotkac i wyjazd dogadać, tzn. czy mogę te jajka w końcu wziąć, czy nie
Interseal napisał(a):Szybkiego powrotu do zdrowia wam życzę.![]()
.png)
Roxi napisał(a):A tego żółtka na przeziębienie...
Roxi napisał(a):
.... raczej nie spróbuję, chyba że trzeba się nim okładać, bo zjeść takie surowe... bleee
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.