zebik napisał(a):Oliwka - wypad - bajka, szkoda, że mam 700 km tez bym poszalał. Powodzenia życzę w dalszym szaleństwie.![]()
![]()
Dzięki, Zebik
.png)

.png)
majeczka napisał(a): Bardzo chętnie pozjeżdżam na Szymoszkowej czy Kotelnicy w Białce Tatrzańskiej, ewentualnie na Małym Cichym, w Murzasichlu lub na Szymkówce w Bukowinie Tatrzańskiej...
majeczka napisał(a):Właśnie przed nieomal 4 - 5 godzinami dokonałam ostatecznego potwierdzenia naszego Świątecznego pobytu w Zakopanem. Mam nadzieję, że warunki meteo dopiszą. Bardzo chętnie pozjeżdżam na Szymoszkowej czy Kotelnicy w Białce Tatrzańskiej, ewentualnie na Małym Cichym, w Murzasichlu lub na Szymkówce w Bukowinie Tatrzańskiej...
Magia Świąt Bożego Narodzenia w Tatrach wierzcie mi, jest naprawdę niesamowita...
Nigdzie indziej nie doświadczyłam niczego podobnego.
A do tego góralska pasterka i kolędy w wykonaniu samych górali...
Nie wspominając o wcześniejszej Wigilii, biblii, sianku, etc, etc...
.png)
Guzior napisał(a):Na Szymkówce to raczej nie za bardzo. Jeżeli się górale nie dogadali to w dalszym ciągu będzie nie czynna. Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć że ruszy Litwinka w Białce
.png)
majeczka napisał(a):Guzior napisał(a):Na Szymkówce to raczej nie za bardzo. Jeżeli się górale nie dogadali to w dalszym ciągu będzie nie czynna. Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć że ruszy Litwinka w Białce
Czy masz może na myśli orczyk Baca... dł.ok.700m, na początku łagodny, później b.stromy? Na pewno tak, bo tam innego raczej nie ma.
Nie wiedziałam jednak, że jest nieczynny... Wielka szkoda, bo był bardzo fajny, zadbany, dośnieżany, ratrakowany i nigdy nie było na nim tłumów.
.png)
Guzior napisał(a):... jak pisałem wcześniej na stoku Litwinka (to stok w Białce po przeciwnej stronie drogi niż Kotelnica) stoją już słupy z nowiuśkimi kanapami. W środę jak byłem w Białce to trwały próby. Myślę że na święta otworzą.
.png)
majeczka napisał(a):Guzior napisał(a):... jak pisałem wcześniej na stoku Litwinka (to stok w Białce po przeciwnej stronie drogi niż Kotelnica) stoją już słupy z nowiuśkimi kanapami. W środę jak byłem w Białce to trwały próby. Myślę że na święta otworzą.
Czy może orientujesz się jaką mniej więcej ma długość?
.png)
Interseal napisał(a):odbieram sprzęt skiturowy.
woka napisał(a):Interseal napisał(a):odbieram sprzęt skiturowy.
Hmmmmm, odważnie ale czy przemyślane.Moim zdaniem to dobre dla "młodzików" którzy muszą się wyszaleć.
Jest radocha ale jest również ryzyko.
( jak byłem młody to taki skitur właśnie uprawiałem. Nie było wytyczonych stoków, nie było tras......... nic nie było).
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.