(i po górach z wami łażę
A odezwałem się, niejako ku przestrodze, słyszeliście o tym wypadku, Białce Tatrzańskiej?
Jeszcze się sezon nie zaczął
Uważajcie na siebie.
.png)
Interseal napisał(a): co komentarz jednego z czytelników. Cyt,: "narciarstwo to najbardziej infantylny i snobistyczny relaks (...) (cenzura)"
maslinka napisał(a): Patrzyłam dzisiaj na obraz z kamery internetowej i wydawało mi się, że "na kanapie" zawiesili linę. KLIK Więc może jednak...
.png)
Interseal napisał(a):Nie tyle zastanowił mnie sam wypadek - choć wiadomo, rzecz nie powinna mieć miejsca - co komentarz jednego z czytelników.
Cyt,: "narciarstwo to najbardziej infantylny i snobistyczny relaks (...) (cenzura)"
Interseal napisał(a):Ze zdjęcia rzeczywiście widać, że lina wisi już na obu bateriach podpór więc musi być wykonany zaplot... ale to jeszcze nie koniec. Naciąg. Montaż krzeseł. Rozruch. Odbiory UDT.... ufffff
.png)
Interseal napisał(a):Cyt,: "narciarstwo to najbardziej infantylny i snobistyczny relaks (...) (cenzura)"
.png)
Nowa Osada śmigała już w ubiegłym roku, podobnie Zagroń. Natomiast Cieńków jest rzeczywiście nowy... tak nowy, że w piątek nie było jeszcze ani liny ani kanap.

Roxi napisał(a):Ciekawe jak będzie w ten weekend z warunkami.
Na Soszowie niby dziś otwarte, w Korbielowie warunki idealne- tak podają na stronce...
Patrzę za okno i żyję nadzieją, że w górkach jest mróz i śnieg, a nie deszcz i plucha
.png)
Interseal napisał(a):Jest mokro i plucha. Na Białym Krzyżu termometr pokazywał +3 stopnie. W centrum Wisły +4.5 stopnia.
Nie wiem jak Soszów, ale Nowa Osada i Biały Krzyż dziś nie pracują. Podobnie Golgota w Szczyrku.
Interseal napisał(a):Już jutro jednak mają zacząć lecieć pieniądze z nieba
.png)
Interseal napisał(a):Witam.
Chętnych na szusy na Cieńkowie w Wiśle informuję, że wyciąg startuje w sobotę 18-tego grudnia rano.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.