NieInterseal napisał(a):Byłeś może na orczykach na Złotówce (lub Złotówkach)?
.
Tylko: Jan , Liczyrzepa i Liczykrupa.
maslinka napisał(a): Agnieszka - Maslinka była dzisiaj na ŚwiniorceAle tylko do 14:30, musieliśmy się minąć.
Torac napisał(a):Tylko: Jan , Liczyrzepa i Liczykrupa.
.png)
Kevlar napisał(a):[A Słowacy potrafili naśnieżyć swoje stoki. W Sylwestra obok stoków zero śniegu ale na stokach warstwa taka że pewnie do maja nie stopnieje. Byłem w tym czasie w Oravicach i Vitanovej. Warunki narciarskie całkiem dobre. Biorąc pod uwagę pogodę to wyśmienite. O dodatkowym zapleczu oprócz "białego szaleństwa" nie będę wspominał bo można książkę napisać.
Mam nadzieję że niebawem się to zmieni i nie będę musiał wydawać pieniędzy w obcym kraju a w naszym... rodzimym.

.png)
Interseal napisał(a):Ciekaw jestem Twojej opinii o WęgierSKIm. Z tego co wiem, nieczynny jest jeden z ciekawszych wyciągów - wychodzący na granicę ze Szczyrkiem wyciąg na Hyrcę.

.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Bardzo sympatyczne miejsceTras ... do wyboru do koloru widzę, jak w Jurgowie
Może w przyszłym roku się tam wybierzemy, ale trzeba będzie to jeszcze przemyśleć bo Vitanova bardzo kusi a zaraz przecież są źródła termalne - Oravice
.png)
maslinka napisał(a):...My pod koniec lutego będziemy szusować na Podhalu, pewnie w Jurgowie też
Leszek Skupin napisał(a):Bardzo sympatyczne miejsceTras ... do wyboru do koloru widzę, jak w Jurgowie
Może w przyszłym roku się tam wybierzemy, ale trzeba będzie to jeszcze przemyśleć bo Vitanova bardzo kusi a zaraz przecież są źródła termalne - Oravice
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Też byłem w tym roku w Oravicach i w Vitanovej. Oprócz dobrze przygotowanych stoków Słowacy zaproponowali kapitalną bazę noclegową za psie pieniądze... Chyba ich też kryzys dopadł bo znaleźliśmy kwatery po 5 euro za osobę 400 m od wyciągu w Vitanovej. Pozostałe kwatery też nie były dużo droższe po 6 - 7 euro a i ceny wyciągów w Vitanovej - niewygórowane. Jest z nimi tylko jeden problem - czynne są do 16
P...
.png)
jarekrk napisał(a):mam do was pytanko:) w następnym tygodniu wybieram się na deskę z dziewczyną , oboje jesteśmy początkujący 4 razy byliśmy dopiero na stoku,
szukam fajnego stoku (w miarę długi) ale i spokojny, z wyciągiem krzesełkowym (koniecznie) gdyż na orczyku nie umiemy jeszcze wjeżdzać:)
no i wyjazd będzie w sobotę, to też nie jakiś mega popularny , aby spokojnie można było się tam czasem wywrócić ::)
pozdrawiam i czekam na pomoc:)
.png)
Bocian napisał(a):jarekrk napisał(a):mam do was pytanko:) w następnym tygodniu wybieram się na deskę z dziewczyną , oboje jesteśmy początkujący 4 razy byliśmy dopiero na stoku,
szukam fajnego stoku (w miarę długi) ale i spokojny, z wyciągiem krzesełkowym (koniecznie) gdyż na orczyku nie umiemy jeszcze wjeżdzać:)
no i wyjazd będzie w sobotę, to też nie jakiś mega popularny , aby spokojnie można było się tam czasem wywrócić ::)
pozdrawiam i czekam na pomoc:)
Jedź na Jaworzynę, masz gondolę na całej "1" albo krzesło na dole "2"
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.