.png)
.png)
anubis2423 napisał(a):witam ja też planuję wyjazd z 14 miesiecznym synem we Wrześniu do Cro.Najbardziej boję sie jazdy,że nie bedzie chciał spać w foteliku.Mamy zamiar jechać w nocy. Obawy sa ale damy radępozdro
.png)
henius34 napisał(a):anubis2423 napisał(a):witam ja też planuję wyjazd z 14 miesiecznym synem we Wrześniu do Cro.Najbardziej boję sie jazdy,że nie bedzie chciał spać w foteliku.Mamy zamiar jechać w nocy. Obawy sa ale damy radępozdro
polecam syropek uspokajająco - nasenny diphergan, po nim nasz 1,5 roczny maluch spał całą drogę![]()
pozdrav
.png)
Tika napisał(a):henius34 napisał(a):anubis2423 napisał(a):witam ja też planuję wyjazd z 14 miesiecznym synem we Wrześniu do Cro.Najbardziej boję sie jazdy,że nie bedzie chciał spać w foteliku.Mamy zamiar jechać w nocy. Obawy sa ale damy radępozdro
polecam syropek uspokajająco - nasenny diphergan, po nim nasz 1,5 roczny maluch spał całą drogę![]()
pozdrav
czy ten syropek można kupić bez recepty, wybieramy sie do cro z 9-miesięczną córeczką i jak narazie nie bardzo lubi podróżować samochodem
.png)
tkacze67 napisał(a):Lek Diphergan jest stosowany głównie jako lek przeciwalergiczny.To, że ma on dodatkowo działanie uspokajające, nasenne, nie daje podstaw ku temu aby zdrowemu dziecku aplikować go na czas podróży! To jakaś pomyłka.Radzę poczytać ulotkę.
.png)
pablo2222 napisał(a):tkacze67 napisał(a):Lek Diphergan jest stosowany głównie jako lek przeciwalergiczny.To, że ma on dodatkowo działanie uspokajające, nasenne, nie daje podstaw ku temu aby zdrowemu dziecku aplikować go na czas podróży! To jakaś pomyłka.Radzę poczytać ulotkę.
Ciach, prach i dorośli mają spokój. Jeżeli dziecko w domu śpi całą noc to w samochodzie będzie zachowywało się tak samo. Według mojego doświadczenia dziecko znosi podróż lepiej od dorosłego.
.png)
.png)
.png)
.png)
buroda napisał(a):a kto pochwali sie jak wyglada standardowy dzien na wczasach z maluchem?
czy aby wyjazd z ,,roczniakiem" który nie usiedzi dłużej niz 3 min. sprowadza sie do wypoczynku?
apartament ok, okolica znana....upaly...a w domu to na okragło...jedzenie zabawa spanie, jedzenie spacer jedzenie spanie, jedzenie spacer,zabawa jedzenie kapanie spanie....do tego gotowanie...
czy aby tak nazywa sie odpoczynek???
.png)
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne