Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dalmacja w ciemno VI/VII?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
izis
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) izis » 02.05.2008 22:52

No i chcemy coś znaleźć na Riwierze Makarskiej która podobno do najtańszych nie należy
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 03.05.2008 04:55

izis napisał(a):My sie nastawiamy maksymalnie do 50 euroza apatrament, mam nadzieje, ze w szczycie sezonu uda nam się znaleźć cos przyzwoitego...

Mysle,ze za 50 eu to spokojnie cos sobie znajdziecie...
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 03.05.2008 04:56

izis napisał(a):No i chcemy coś znaleźć na Riwierze Makarskiej która podobno do najtańszych nie należy

Na Istrii i wyspach jest jeszcze drozej !!!
asikx&rafikx
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx&rafikx » 03.05.2008 07:32

Haweł napisał(a):Na Istrii i wyspach jest jeszcze drozej !!!

to akurat kiepskie uogólnienie...
któregoś roku byliśmy tydzień na Istrii za 40 EUR i potem tydzień w Dalmacji (Razanj k/Rogoznicy) tez za 40 EUR (5 osobowe apartamenty)
następny rok: tydzień na Hvarze za 40 EUR i potem tydzień w Dalmacji (Zaton Veliki) za 50 EUR (też 5 osób)
tak samo z knajpami, owocami, lodami...

Pozdrawiam,
Aśka
dr_carlos
Globtroter
primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr_carlos » 03.05.2008 11:05

witam wszystkich serdecznie. w lipcu jedziemy ze znajomymi do primosten i jedziemy oczywiscie w ciemno znacie moze jakies miejsca gdzie najlepiej zapytac o miejscówke?? hmm ale bedzie nas 8 osób mam nadzieje ze bedziemy chociaz blisko siebie..
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 05.05.2008 19:09

izis napisał(a):My sie nastawiamy maksymalnie do 50 euroza apatrament, mam nadzieje, ze w szczycie sezonu uda nam się znaleźć cos przyzwoitego...

Byłem w ubiegłym roku w Vodicach (12 km od Sibenika). Super miejscówka i starczy 50 euro za apartman. Super gospodarze- młodzi ludzie. W zeszłym roku 50 euro dawałem za dwie sypialnie, pokój dzienny (z klimą), kuchnię z wyposażeniem i łazienkę. Jak chcesz wiedzieć więcej, mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gina
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gina » 22.05.2008 09:25

My w połowie lipca wybieramy się w dwie rodziny( 2+1 i 2+2) w ciemno w rejon Makarskiej, liczymy że coś się uda znależć, ale jeśli ktoś może polecić jakieś fajne apartmenty to bym chetnie skorzystała. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 22.05.2008 10:39

gina napisał(a):My w połowie lipca wybieramy się w dwie rodziny( 2+1 i 2+2) w ciemno w rejon Makarskiej, liczymy że coś się uda znależć, ale jeśli ktoś może polecić jakieś fajne apartmenty to bym chetnie skorzystała. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :D

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

50m od morza, jedyny minus to brak klimatyzacji. Czysto z widokiem na morze. Wszędzie blisko
gina
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gina » 22.05.2008 10:46

darek1 napisał(a):
gina napisał(a):My w połowie lipca wybieramy się w dwie rodziny( 2+1 i 2+2) w ciemno w rejon Makarskiej, liczymy że coś się uda znależć, ale jeśli ktoś może polecić jakieś fajne apartmenty to bym chetnie skorzystała. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :D

50m od morza, jedyny minus to brak klimatyzacji. Czysto z widokiem na morze. Wszędzie blisko

Faktycznie klimatyzacja by się przydała. Ogólne wrażenie super. Dzięki wielki :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 22.05.2008 10:54

gina napisał(a):
darek1 napisał(a):

Faktycznie klimatyzacja by się przydała. Ogólne wrażenie super. Dzięki wielki :D

Byłem tam w 2005 roku na przełomie czerwca i lipca 14 dni. - cenę można negocjować. Ja płaciłem około 9 euro za osobę, było nas 7 osób. Gospodyni dała 1 dzień gratis. Spokój cisza. Mieszkała na parterze. Syn przebywał w USA, tam pracuje.
ahmed
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ahmed » 22.05.2008 11:11

Trzeba jechać w ciemno i się nie przejmować :)

Pod koniec lipca w środku tygodnia będe jakoś w okolicach zadaru i napewno coś znajde - przygotowany będe do spania w kwaterze i na kampingu więc powinno być dobrze.

pozdro
bogdan63
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogdan63 » 22.05.2008 11:12

witam,
pytanie mam takie, dlaczego chcecie jechać ciemno, nie chce sie wam poszukać, zadzwonić i zarezerwować...
pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.05.2008 11:21

bogdan63 napisał(a):.....pytanie mam takie, dlaczego chcecie jechać ciemno, nie chce sie wam poszukać, zadzwonić i zarezerwować...

Bo:
1) wcale to nie jest tak w "ciemno" lecz w "jasno" - na miejscu widzisz co bierzesz, w necie możesz zobaczyć to co wynajmujący chce żebyś zobaczył, czyli reasumując w "ciemno" to właśnie za pośrednictwem netu. Nie znasz lokalu, opinii o nim to kupujesz kota w worku :wink:
2) za pośrednictwem netu masz ograniczone możliwości negocjacji cen - albo bierzesz za cenę oferowaną albo nie,
3) nie ma obaw z jazdą bez rezerwacji - zawsze coś trafisz, nie tu to 2 km dalej i jesteś wolny jak sanki na wiosnę :lol:
Pozdrav
izis
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) izis » 22.05.2008 12:18

Jeśli chodzi o mnie, to problem tkwi w urlopie... a drugi problem jaki ostatnio doszedl to sprawy zdrowotne,poki co nie mogę się opalać i na szczęscie niczego nie zarezerwowałam, bo wyjazd musimy przesunąć na późniejszy termin.
A poza tym, chciałabym się zatrzymać tam gdzie najbardziej mi sie spodoba :)
izis
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) izis » 22.05.2008 12:21

Gdybym była pewna juz np w marcu, że wtedy i wtedy na 100 % mogę jechać i sprawy zdrowotne mi tego nie zakłócą ani praca, to na pewno bym zarezerwowała wcześniej, tak jak rok i 2 lata temu.
Niestety teraz sprawy wyglądają inaczej, dlatego nie mam wyboru i albo w ciemno, albo w ogole...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Dalmacja w ciemno VI/VII? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone