.png)
goonia napisał(a):Witam,
Niedługo lecimy samolotem do Splitu, a następnie pakujemy się w autobus do Breli. Nie orientujecie się, w którym miejscu się zatrzymuje?
Z góry bardzo dziękuję
.png)

.png)

.png)
.png)
Roland90 napisał(a):Też się dosiadam i chętnie poczytam , szczególnie kosztów całkowitych ciekaw jestem.
.png)
.png)
Lednice napisał(a):650-500 = 150 złotych na jedzenie i picie na osobę przez 9 dni, uwzględniając że do samolotu bierze się mało bagażu, baaaardzo mało
Wychodzi 16 złotych dziennie na osobę ze śniadanie, obiad i kolację oraz napoje, w tym alkoholowe,![]()
no i jeszcze lody![]()
A świstak siedzi i zawija w sreberka
Maś napisał(a):Dużo suchego jedzenia mieliśmy od mam![]()
Maś napisał(a):
Pisałem przecież że duzo jedzenia wzieliśmy z Polski i pisałem również, że mieliśmy bagaż rejestrowany lecąc do Chorwacji ! Łącznie mogliśmy wziąć 46 kg bagażu lecąc tam. Wystarczająco dużo żeby się spakować i nabrać extra żarcia co nie ?![]()
A tak na marginesie to nawet na co dzien nie jem regularnych sniadan, obiadow i kolacji... A co dopiero na wakacjach gdzie 3/4 dnia spedza się poza "domem" i człowiek nie myśli o jedzeniu.
Dziękuję.
.png)
Lednice napisał(a):Maś napisał(a):
Pisałem przecież że duzo jedzenia wzieliśmy z Polski i pisałem również, że mieliśmy bagaż rejestrowany lecąc do Chorwacji ! Łącznie mogliśmy wziąć 46 kg bagażu lecąc tam. Wystarczająco dużo żeby się spakować i nabrać extra żarcia co nie ?![]()
A tak na marginesie to nawet na co dzien nie jem regularnych sniadan, obiadow i kolacji... A co dopiero na wakacjach gdzie 3/4 dnia spedza się poza "domem" i człowiek nie myśli o jedzeniu.
Dziękuję.
Taa, jasne, całe 9 dni na suszonym żarciu podarowanym przez mamy![]()
Które oczywiście nic mamy nie kosztowało![]()
A żyjesz z miłości![]()
A świstak dalej siedzi i zawija ...
Powrót do Nasze relacje z podróży