Pozdrowienia sla cro-maniaków.
.png)

.png)
.png)
.png)
Czy warto? to tylko twój wybór lecz jak juz tam bedziesz to nie ograniczaj sie do podjechania pod gwiazdke tylko wyjdz do góry lepiej sie mysli.niech nikt sie nie obraza lecz jechac tak daleko i ograniczyc sie do podjazdu to bez sensu pzdrKnicz Mirosław napisał(a):Warto ja byłem tam w 2003 i jechałem 230km w jedną stronę. Powrót przez góry Bikowo robi wrażenie. Same sanktuarium nie robi wielkiego wrażenia no chyba, że kompletny brak przepychu w środku kościoła.
Warto podjechać pod górę objawień (na mapie oznaczona gwiazdą), tamto miejsce przesycone jest refleksją naszego padołu i warto tam pobyć w cieniu któregoś krzaczka i conieco przemyśleć...
Kompletnie nie pytali o zielonę kartę a w paszporcie mam pamiątkowy stempel BIH.

.png)
.png)
jak pisalem bez obrazy bo nie oto chodzi pzdrKnicz Mirosław napisał(a):Krzysztofie poprawiam się byłem na samej górze, rozchodziło mi się by nie iść tam pieszo od samego kościółka bo idzie pobłądzić w ich uliczkach. Samochód jest gdzie postawić. Wiem, że na forum są i tacy co byli na Kriżewacu ale dla nas zabrakło by czasu PZDR

.png)
.png)
Knicz Mirosław napisał(a):Krzysztofie poprawiam się byłem na samej górze, rozchodziło mi się by nie iść tam pieszo od samego kościółka bo idzie pobłądzić w ich uliczkach. Samochód jest gdzie postawić. Wiem, że na forum są i tacy co byli na Kriżewacu ale dla nas zabrakło by czasu PZDR
.png)
.png)
Pionier1 napisał(a):Kochani podzielcie się ze mną informacjami na temat wjazdu do BIH, wymogów na granicy a może coś innego w zamian.Prawdę mówiąc to w ubiegłym roku byłem niedaleko jechałem do Dubrownika ale nie wpadłem na pomysł by tam zajechać.
Pozdrowienia sla cro-maniaków.![]()
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne