Co muślicie na temat wyjazdu w tamten rejon z dzieckim 4 lata.
Prosiłbym o jakieś szczegóły na :
Pozdrawia
RAFAŁ
.png)
.png)
Tylko w Chorwacji nie leża na plazach strzykawki i prezerwatywy,Rano jak sprzataja plaze w Hiszpani maja tego cale pojemniki nie mówie o smieciach których nikt nie kladzie do śmietnikow.W Chorwacji tego nie spotkalam.Darmar napisał(a):Ud. Niemam pojęcia gdzie byłeś w Czarnogórze ?gdzie drogo?gdzie hałas? co do brudu to fakt pod tym względem czyściej jest w CHr.Ale co do cen to się z tobą nie zgodze.Jest tanio i to o wiele.Być może byłeś tylko pare kilometrów za granicąSpędziłem tam w (2000r) część wakacji i jak zobaczyłem jak tam jest ,mimo wszystko zdecydowałem się na wakacje w 2003.W 2002r.byłem w Hiszpanii i wiesz co? w porównaniu z Hiszpanią pod wzgłędem czystości Chr. to dziadostwo.Ale mi nie oto chodzi w CHr. byłem 6-razy i niemam wstrętów.Żeby dobrze się bawić nieraz trzeba przymknąć oko.
artur napisał(a):Muszę zmartwić wszystkich wybierających się do czarngóry od 1 maja pobierana jest opłata na granicy 56 euro.
P.S Informacja sprawdzona i pewna w 100%.
Pozdrawiam
.png)
.png)
petris napisał(a):Tylko w Chorwacji nie leża na plazach strzykawki i prezerwatywy,Rano jak sprzataja plaze w Hiszpani maja tego cale pojemniki nie mówie o smieciach których nikt nie kladzie do śmietnikow.W Chorwacji tego nie spotkalam.Darmar napisał(a):Ud. Niemam pojęcia gdzie byłeś w Czarnogórze ?gdzie drogo?gdzie hałas? co do brudu to fakt pod tym względem czyściej jest w CHr.Ale co do cen to się z tobą nie zgodze.Jest tanio i to o wiele.Być może byłeś tylko pare kilometrów za granicąSpędziłem tam w (2000r) część wakacji i jak zobaczyłem jak tam jest ,mimo wszystko zdecydowałem się na wakacje w 2003.W 2002r.byłem w Hiszpanii i wiesz co? w porównaniu z Hiszpanią pod wzgłędem czystości Chr. to dziadostwo.Ale mi nie oto chodzi w CHr. byłem 6-razy i niemam wstrętów.Żeby dobrze się bawić nieraz trzeba przymknąć oko.
.png)
Bylam w Hiszpani cały miesiac-zwiedzilam i opalałam się na wszlelkich mozliwych plazach ,az do Giblartaru.Potem na połnoc przez wszystkie ciekawe do zwiedzenia miasta .do San Sebastian natepnie przez Lurd do Polski.Hiszpania z Wszystkich państw jest najbrudniejsza.Sewila kojarzy mi sie z zapachem moczu po wipiciu piwa.Hiszpanie odpowiadali na pytanie dlaczedo tak brudno i nie ma koszy na śmieci -odpowiadali" co by robili sprzatacze ulic jakby nikt nie smiecil-stworzyła by sie nowa armia bezrobotnych"Nie poruszala bym tego tematu gdybys nie nazwał Chr. dziadostwem.Ja Hiszpanie uwielbiam jest przepiekna i nigdy bym tego nie napisala,zeby nie Twoje wypowiedziDarmar napisał(a):petris napisał(a):Tylko w Chorwacji nie leża na plazach strzykawki i prezerwatywy,Rano jak sprzataja plaze w Hiszpani maja tego cale pojemniki nie mówie o smieciach których nikt nie kladzie do śmietnikow.W Chorwacji tego nie spotkalam.Darmar napisał(a):Ud. Niemam pojęcia gdzie byłeś w Czarnogórze ?gdzie drogo?gdzie hałas? co do brudu to fakt pod tym względem czyściej jest w CHr.Ale co do cen to się z tobą nie zgodze.Jest tanio i to o wiele.Być może byłeś tylko pare kilometrów za granicąSpędziłem tam w (2000r) część wakacji i jak zobaczyłem jak tam jest ,mimo wszystko zdecydowałem się na wakacje w 2003.W 2002r.byłem w Hiszpanii i wiesz co? w porównaniu z Hiszpanią pod wzgłędem czystości Chr. to dziadostwo.Ale mi nie oto chodzi w CHr. byłem 6-razy i niemam wstrętów.Żeby dobrze się bawić nieraz trzeba przymknąć oko.
Hiszpania jest duża nie interesują mnie miejsca opisane przez Ciebie byłem w bardzo uroczej i spokojnej miejscowości Playa de Pals.Gumek to tam nie było.Być może jak piszesz już zdążyli POSPRZĄTAĆ .Rano to ja śpię i nie chodze po plaży oglądać co leży to tu to tam.Grunt to żeby mi się TO o czym piszesz nie pętało pod nogami .Ale przynajmniej potwierdzasz ze sprzątają.Pod względem zaplecza turystycznego te dwa kraje dużo nadal dzieli.Mimo wszystko wolę CHR.Ale nie dlatego że na krzakach nie widać gumek tylko liście.Tak z ciekawości to gdzie w Hiszpanii wypoczywałeś/aś :roll: Hiszpania to bardzo wielki kraj i najciekawszy w jakim byłem :lol:
.png)
.png)
Masz rację i chyba nie tylko ten jeden błąd zrobiłam na FORUM.Mężczyżni tez tak piszą i mowia przetestowalam już to dawno.erloy napisał(a):Witam
Niech kazdy posiadajacy kobiete ;-) kaze jej szybko wypowiedziec slowo "Gibraltar".
Jak dotad nie spotkalem kobiety, ktora by potrafila powiedziec to bezblednie (czego i Petris jest dowodem ;-) ).
Ciekawe czy jest na swiecie taka, ktora potrafi :-)
.png)
.png)
Milan napisał(a):Nie ma wizy do Czarnogory! Jest tylko wiza do Serbii wtedy tez mozna placic 20 euro mniej - w ambasadzie. W kazdym razie, do Czarnogory tego napewno niema.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...