Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cres, Krk szukam pokoju dla 4 osób do 40Euro! Koniec lipca

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
szymon.em
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szymon.em » 17.03.2010 13:25

Prosze o informację, czy ktoś z Was ma namiar na tani 4-os. pokój na wyspie Cres albo Krk - do 40 Euro za noc, najchętniej z dala od zgiełku. Zamierzamy sie tam wybrać autem w ostatni tydzień lipca. Z góry dziękuję!
jorgus111
Cromaniak
Re: Cres, Krk szukam pokoju dla 4 osób do 40Euro! Koniec lip

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 17.03.2010 14:38

szymon.em napisał(a):Prosze o informację, czy ktoś z Was ma namiar na tani 4-os. pokój na wyspie Cres albo Krk - do 40 Euro za noc, najchętniej z dala od zgiełku. Zamierzamy sie tam wybrać autem w ostatni tydzień lipca. Z góry dziękuję!

Namiarów Ci u nas dostatek :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.03.2010 15:14

szymon.em napisał(a):Prosze o informację, czy ktoś z Was ma namiar na tani 4-os. pokój na wyspie Cres albo Krk - do 40 Euro za noc, najchętniej z dala od zgiełku. Zamierzamy sie tam wybrać autem w ostatni tydzień lipca. Z góry dziękuję!

Życzę powodzenia w szukaniu.
Moim zdaniem, znajdziesz w tej cenie ale dla 2 osób. Taki adres znam.
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 17.03.2010 16:06

Cena faktycznie niezbyt realna, zważywszy na ostatni tydzień lipca. Ja mam parę "namiarów" na apartamenty na Losinj. Ale ceny wyższe :( .
Ale jak to mówią: "ten nie znajduje, kto nie szuka" :wink:
W marcu będzie chyba ciężko negocjować (jeszcze są twardzi).
Najłatwiej negocjować osobiście po 20 lipca :wink: (ale na wyjazd "w ciemno" was nie namawiam).
Powodzenia i udanych wakacji.

Ups... sorry, teraz doczytałem, że chodzi o pokój. To zmienia postać rzeczy :) . Jeżeli wyspa Losinj by wam odpowiadała, to chętnie czegoś poszukam.
szymon.em
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szymon.em » 17.03.2010 18:25

Kiepsko sie znam na tych tabelkach nie wiem komu teraz odpowiodam, więc odpowiem zbiorczo :-) Dziękuję, że się odezwaliście. Podsyłajcie proszę kontakty, które macie. Będę pisał, dzwonił - może coś ustalę. nasze dzieci mają siedem i trzy lata, więc myślę, że tylko na nocowanie wystarczyłby spokojnie pokój 3-osobowy, byle z prysznicem.

Dziękuję i pozdrawiam. Będę wdzięczny za podesłanie tych kontaktów, o których piszecie!
Szymon M.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.03.2010 19:10

szymon.em napisał(a): Będę wdzięczny za podesłanie tych kontaktów, o których piszecie! Szymon M.

Spokojnie i bez nerwów. :wink:
Jak nic nie znajdziesz do lipca to się odezwij ( np. 2-3 tygodnie przed wyjazdem).
Pamietaj jednak, że to szczyt sezonu więc na niskie ceny nie licz (chyba że na głebokim zad..piu). :wink:
Ostatnio edytowano 17.03.2010 19:16 przez woka, łącznie edytowano 1 raz
szymon.em
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szymon.em » 17.03.2010 19:12

Uprzejmie poproszę o ten adres, może jakoś dogadamy sie z właścicielem. Jedziemy z dwójką dzieci i w sumie 4os pokój nie jest potrzebny. Z góry dziękuję!

Szymon M.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

woka napisał(a):

Życzę powodzenia w szukaniu.
Moim zdaniem, znajdziesz w tej cenie ale dla 2 osób. Taki adres znam.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.03.2010 21:53

szymon.em napisał(a):Szymon M.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dla "porządku" na forum ...... co najmniej godzinę temu - wysłane.
Na razie bez odzewu. Widocznie oferta zła. :wink:
Prezes_07
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prezes_07 » 21.03.2010 00:04

przepraszam najmocniej ale pomyliły mi się tematy bardzo proszę o usunięcie postu wyżej...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.03.2010 00:16

Prezesie 07, melduję wykonanie zadania :wink: :D
marzka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzka » 17.02.2011 12:11

Woka, wiem, że jesteś "oblatany" na Krk-u :D . Czy znasz może też jakieś namiary na Cresie?
Chodzi mi o apartamenty 2+2 + rroczne dziecko czyli myślę, że czwórka z jednym łózkiem małżeńskim wystarczy w zupełności.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.02.2011 13:22

marzka ...
Przykro mi ale w kwestii lokum to ja jestem cienki jak żyletka.
( oprócz swego "pensjonatu" to innych namiarów bezpośrednio nie znam).
Szukaj na forum ... wiem że ktoś pisał.
pzdr.
marzka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzka » 17.02.2011 15:44

Dzięki Woka za dobre chęci. :D
W międzyczasie znalazłam na forum namiary na agencję prowadzoną przez Polkę, ceny ma przystępne więc myślę, że coś jeszcze znajdę :?
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 18.02.2011 11:12

Na Krku moge polecic:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone