.png)
.png)
cromaniaczek napisał(a):Witam nie chce zakładać nowego tematu więc postanowiłem "wskrzesić" ten temat.
Mam kilka pytań odnośnie Miejscowości Rab.
Jaki jest największy market na tej wyspie?
Czy brać ze sobą jedzenie kupione na lądzie (zanim wypłynę na wyspę)?
Jest tam jakiś rynek gdzie mógłbym kupić np. winka domowej roboty i jakieś owoce?
Myślicie że jaka będzie średnia temp. wody i powietrza od 23 czerwca do 2 lipca?
Jak ktoś był to podobało wam się tam?
Czy w samej miejscowości Rab jest jakaś ładna plaża (żwirowa nie koniecznie musi być piaszczysta)?
Z góry dziękuje za odpowiedź
.png)
.png)
cromaniaczek napisał(a):Witam właśnie wróciłem z tej wyspy z miejscowości Barbat na Rabu.
Moim zdaniem jest to wyspa na której wogle nie ma atrakcji.
Planowałem na wyspie pobyt 2 tygodniowy lecz byliśmy tam tylko tydzień.
Jedynymi ciekawymi atrakcjami było zwiedzanie miejscowości Rab i pobyt na plaży w Lopar (chyba nazywa się Rajska Plaża nie wiem).
Z pogodą było różnie (nie było aż tak strasznych upałów)
Przez pierwsze trzy dni mieliśmy co robić (zwiedzając Rab no i jakby to nazwać ogladając plaże w Lopar )przez nastepne dni to tylko było tak plaża-obiad i tak w kółko ŻADNYCH ATRAKCJI.
Mogłem też płynąc na wycieczkę na KRK lecz tam nie się nie wybraliśmy gdy nasz pierwszy pobyt w Cro był właśnie ma na wyspie Cro (zwiedziłem ją wzdłuż i wszerz).
Szczerze mówiąc NIE podobało mi się
![]()
![]()
![]()
.png)
Okazało się, że moje dziecko o wiele lepiej bawiło się na plaży kamienistej niż tej brudnej piaszczystej.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne