Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciovo (Okrug Gornij) - koniec lipca

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kazikus
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kazikus » 06.04.2009 09:50

Witam wszystkich,
Po paru letniej nieobecności w Chorwacji postanowiłem, że tego lata pokażę mojej ładniejszej połówce ten piękny kawałek Europy. Plan jest taki żeby jechać, zwiedzać po drodzę a na około tygodnia zakotwiczyć w okolicach Trogiru. W związku z tym szukam dwuosobowej kwatery o następujących wymaganiach:
- apartament dwuosobowy (osobny salon nie jest konieczny)
- odległość od plaży nie jest kluczowa - do 500m
- taras/balkon
- cena poniżej 40euro/noc

Przeszukałem internet i znalazłem parę ofert ale nie jestem do żadnej mocno przekonany. Zastanawiam się czy nie zrobię źle jadąc w ciemno. Dlatego chciałem prosić Was o opinię i odpowiedzi na parę pytań:
1) Czy ktoś może polecić jakąś konkretną kwaterę spełniającą wyżej opisane wymogi? Jeżeli TAK to proszę o info na forum albo na maila (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
2) Czy jest sens jechać w ciemno? Jak w tamtych okolicach szukać po przyjeździe: gdzie i jakich cen należy się spodziewać?
3) Widziałem w paru wątkach na tym forum informacje o kwaterach dwuosobowych w cenie 20-30 euro/ noc. Czy ktoś zna taką kwaterę spełniającą moje wymagania? Jeżeli TAK to proszę o informację czy rezerwował ją wcześniej czy znalazł na zasadzie "jazdy w ciemno".

Z góry dzięki za odpowiedzi
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 06.04.2009 10:09

Na początek polecam lekturę działu FAQ - znajdziesz tam wszystkie odpowiedzi na pytania. :wink:

Namiarów na tym forum jest dość dużo m.in i na Ciovo, wystarczy mieć chęć chwilkę poszukać www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804 , o wyjazdach w ciemno też znajdziesz :wink:

Przypominam o regulaminie forum patrz pkt.1 :!:

Zanim wyślesz zapytanie sprawdź, czy ktoś już nie pytał o to samo - być może odpowiedź jest znana. Forum nie jest hot-line, gdzie otrzymasz odpowiedź na pytanie zadane 100 razy w tym samym tygodniu. Sporo odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania znajdziesz w dziale FAQ.
Kazikus
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kazikus » 06.04.2009 11:03

Dzięki za zwrócienie uwagi i namiary. Nie było moim zamiarem zaśmiecanie forum. Szukałem sporo w necie ale jak widać należało skoncentrować się na uważnym przekopaniu się przez tutejsze źródła.
Obiecuję poprawę :) i dzięki jeszcze raz!
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 06.04.2009 11:11

Kazikus napisał(a):Dzięki za zwrócienie uwagi i namiary. Nie było moim zamiarem zaśmiecanie forum. Szukałem sporo w necie ale jak widać należało skoncentrować się na uważnym przekopaniu się przez tutejsze źródła.
Obiecuję poprawę :) i dzięki jeszcze raz!

W googlach wszystkiego nie znajdziesz :wink: ... a tutaj na cro.pli nie ma takiego pytania na które nie znalazłbyś odpowiedzi 8) :lol:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone