Witam wszystkich,
Po paru letniej nieobecności w Chorwacji postanowiłem, że tego lata pokażę mojej ładniejszej połówce ten piękny kawałek Europy. Plan jest taki żeby jechać, zwiedzać po drodzę a na około tygodnia zakotwiczyć w okolicach Trogiru. W związku z tym szukam dwuosobowej kwatery o następujących wymaganiach:
- apartament dwuosobowy (osobny salon nie jest konieczny)
- odległość od plaży nie jest kluczowa - do 500m
- taras/balkon
- cena poniżej 40euro/noc
Przeszukałem internet i znalazłem parę ofert ale nie jestem do żadnej mocno przekonany. Zastanawiam się czy nie zrobię źle jadąc w ciemno. Dlatego chciałem prosić Was o opinię i odpowiedzi na parę pytań:
1) Czy ktoś może polecić jakąś konkretną kwaterę spełniającą wyżej opisane wymogi? Jeżeli TAK to proszę o info na forum albo na maila (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
2) Czy jest sens jechać w ciemno? Jak w tamtych okolicach szukać po przyjeździe: gdzie i jakich cen należy się spodziewać?
3) Widziałem w paru wątkach na tym forum informacje o kwaterach dwuosobowych w cenie 20-30 euro/ noc. Czy ktoś zna taką kwaterę spełniającą moje wymagania? Jeżeli TAK to proszę o informację czy rezerwował ją wcześniej czy znalazł na zasadzie "jazdy w ciemno".
Z góry dzięki za odpowiedzi

.png)
.png)