Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

CIOVO,Ciovska 14

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM
CIOVO,Ciovska 14

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 08.02.2010 15:28

Witam.
Czy był ktoś może w tym apartamencie:???

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jeżeli tak prosiłbym o opinie i ewentualnie zdjęcia najbliższej okolicy,bo w ofercie są one dosyć ubogie.. :cry: :cry:

I duga część mojego pytania, kierowania zwłaszcza do "fachowców" :lol: od Ciovo..... 8) - Co to za adres- Ciovska 14???? Po wpisaniu tego adresu na mapie pojawia się..........Split a nie Ciovo! Czyli..........prawie to samo. A "prawie" jak wiemy robi...... 8) Nie chciałbym sie władować w środek miasta zamiast tam gdzie naprawdę chcę jechać....

ps.
a jeżeli ktoś zechciałby się podzielić innymi apartamentami dla 6 osób.....będę wdzięczny:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sasza37
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sasza37 » 11.02.2010 12:05

Witam,wydaje mi się że jest to Slatine.. :lol:
scood74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scood74 » 11.02.2010 12:22

ciovo bardzo przyjemne miejsce ..... ale ja tam na kampie byłem
sasza37
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sasza37 » 11.02.2010 13:22

A ja byłam w Mastrince :lol:
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 11.02.2010 13:58

sasza37 napisał(a):Witam,wydaje mi się że jest to Slatine.. :lol:

Może to też być Arabanija.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 11.02.2010 22:39

Coż...dzięki za popowiedzi.Chyba jednak zrezygnuję z wakacji...........gdzieś! :lol: Wypadałoby wiedzieć gdzie to się dokładnie mieści,a skoro gość w ten sposób przedstawia oferte......Jego strata.... :roll: Albo.....moja.... :lol: Tego się juz nie dowiem.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 11.02.2010 22:54

anakin napisał(a):Coż...dzięki za popowiedzi.Chyba jednak zrezygnuję z wakacji...........gdzieś! :lol: Wypadałoby wiedzieć gdzie to się dokładnie mieści,a skoro gość w ten sposób przedstawia oferte......Jego strata.... :roll: Albo.....moja.... :lol: Tego się juz nie dowiem.

To Twoje zdecydowane zwycięstwo :D
Ciovo to nic nadzwyczajnego , lekko mówiąc .
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 11.02.2010 22:59

Miałem własnie dosyć mieszane uczucia po lekturze o Ciovo......jedni zachwalają...inni nie polecają.Ze skrajności w......skrajność! :roll:
Podsumowując........Igrane wygrało! 8)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 11.02.2010 23:05

anakin napisał(a):Podsumowując........Igrane wygrało! 8)

Gratuluję :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 21.02.2010 11:35

mkm napisał(a):

Mozesz mi powiedzieć skąd Twoja niechęć do........Ciovo??? Szczerze powiedziwaszy to zastanawiałem się dosyc poważnie nad tym właśnie miejscem jednak...............skutecznie mnie zniechęciłeś!!!! :lol:
Podejrzewam,że w sezonie mamy tam do czynienia z nieprzebranymi tłumami turystów,tak??? Jeżeli mam rację to równie dobrze mógłbym jechac na wakacje do........Sopotu! :oczko_usmiech:
ps.
ciekawi mnie Twoja opinia na temat........Rażanij. :sm:
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 21.02.2010 14:42

anakin napisał(a):
mkm napisał(a):

Mozesz mi powiedzieć skąd Twoja niechęć do........Ciovo??? Szczerze powiedziwaszy to zastanawiałem się dosyc poważnie nad tym właśnie miejscem jednak...............skutecznie mnie zniechęciłeś!!!! :lol:
Podejrzewam,że w sezonie mamy tam do czynienia z nieprzebranymi tłumami turystów,tak??? Jeżeli mam rację to równie dobrze mógłbym jechac na wakacje do........Sopotu! :oczko_usmiech:
ps.
ciekawi mnie Twoja opinia na temat........Rażanij. :sm:

BZDURA :!: :!: :!: Ciovo to dobre miejsce na urlop jak wiele innych miejsc w Chorwacji. Ja bardzo chętnie tam pojadę jeszcze raz. Spotkałem tam wielu zadowolonych rodaków i nie tylko (Czesi, Niemcy). Bliskość Trogiru i Splitu jest na pewno wielkim atutem. :D
sasza37
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sasza37 » 22.02.2010 07:54

:lol: Ja tez byłam zadowolona z pobytu na Ciovo...
sasza37
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sasza37 » 24.02.2010 20:27

Ja tylko chciałabym wiedzieć co wam się nie podoba na tej wyspie? :( :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.02.2010 20:38

sasza37 napisał(a):Ja tylko chciałabym wiedzieć co wam się nie podoba na tej wyspie? :( :lol:

A wiesz,że ja..............też???? 8) 8) 8) Napisz może co Tobie się tam podoba........Potem skonfrontujemy to z kimś komus się............... nie podoba i może w końcu będę wiedział o co chodzi z tym.............Ciovo??? :roll: :roll: :roll:
sasza37
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sasza37 » 24.02.2010 20:45

Ja byłam w 2009 w sierpniu w Mastrince ....spokój cisza ..wszędzie blisko ..do Trogiru pieszo...piękne widoki .....cóż więcej na urlopie... :lol:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone