Witam ponownie.
Jako iż bardzo cenię sobie rady CROmaniackiej społeczności- i tym razem proszę o pomoc w stworzeniu planu na wypoczynek 2009 w nieco innej formie niż to zazwyczaj bywa.
Do dyspozycji mam 2 tygodnie czasu, auto terenowe 4x4, namiot, dobre obuwie do łazenia, trochę gotówki i wielką chęć zobaczenia Chorwacji inaczej niż do tej pory- znaczy nie interesują mnie 2 tygodniowe byczenie się na plaży, zamieszkiwanie mniej lub bardziej luksusowego apartamentu nad brzegiem wody, wybieranie posiłków z przepastnego menu (choć to tez piękne i zacne zajęcia zwłaszcza w cro- ale to juz przeżyłem)
Ten wyjazd chce zęby był nieco spontaniczny choć w pewnych ramach - chce stworzyć plan miejsc ( za Waszą pomocą) które chciał bym zobaczyć zwiedzić - niekoniecznie tych znanych z każdego folderu turystycznego, mam nadzieje ze każdy z Was zna takie miejsca nieco na uboczu - którymi ma ochotę się podzielić, a może dzięki temu tematowi znajdzie się ktoś chętny do towarzystwa z własnym transportem i chęcią po biwakowania na kamienistej ziemi, zobaczenia chorwacji okiem OUTSIDER'a, termin - na pewno letni.
W tym miejscu proszę Was o podzielenie się własnymi doświadczeniami, może fotografiami, a może ktoś ma jakaś receptę na taki wyjazd żeby był udany i niezapomniany - za każda odpowiedz będę wdzięczny.

.png)
.png)