Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bungalowy Dubravka - Baśka Boda

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jgalazka01
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jgalazka01 » 18.03.2008 20:26

Witam
mam pytanie jak w temacie, wybieramy się ze znajomymi do miejscowości Baska Voda. Mamy zamiar zamieszkać w bungalowie przy hotelu Dubravka. Czy ktoś zna to miejsce?. Włascicielem (a może współwłaścicielem) jest Polak p. Józef. Oto link do hotelu

http://www.hoteldubravka.pl/

Na stonie brak zdjęć bungalowu, chociaż p. Józef zapewnia, że wszystko jest w bardzo dobrym stanie. Proszę o opinie.
Jurek
kawa
Croentuzjasta
bungalowy

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 11.01.2009 18:51

Witam !
Czy udało się wam pojechać do tych bungalowów ?
Proszę i jakieś info o nich gdyż też jestem zainteresowany.
Pozdrawiam
Sławek
jgalazka01
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jgalazka01 » 12.01.2009 18:24

Witam
do hotelu Dubrawka dojechaliśmy, na miejscu okazało się, że bungalowy nie są jeszcze w pełni gotowe i p. Józek zaproponował nam miejsce w hotelu. W pokojach była klimatyzacja, lodówka, tv ale nie było aneksu jadalnego. W ramach przeprosin p. Józek zaprosił całą naszą grupę (7 osób) na kolację. Następnego dnia również śniadanie mieliśmy gratis. Przez cały okres pobytu mogliśmy korzystać z kuchni na parterze, ale to nie to samo co własna kuchenka. Ogólnie pobyt w hotelu Dubrawka wspominamy mile. P. Józek jest Polakiem także śmiało piszcie po polsku.
Pozdrawiam
Jurek
kawa
Croentuzjasta
Bungalowy

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 12.01.2009 20:33

Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze takie pytania : Jak ogólnie wyglądały te bungalowy (drewniane, murowane, w lesie czy na wolnej przestrzeni, z tarasami, parterowe czy piętrowe) i ich otoczenie oraz jaka była infrastruktura ośrodka (baseny, boiska, sklepy, bary itp) ?
Czy daleko było od nich do plaży i jaka była ta plaża ?
Napisałem e-mail na podany adres ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi.
Pozdrawiam
Sławek
jgalazka01
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jgalazka01 » 12.01.2009 21:11

Bungalowy są murowane parterowe, tarasów nie zauważyłem (może jakieś małe ?) Z tego co pamiętam to są tam dwa pokoje, łazienka i kuchnia lub aneks jadalny. Położone przy hotelu na zboczu, wśród drzew. Niestety nie mam zdjęć tych bungalowów. Do morza jest bardzo blisko (ok. 30m). Basenów tam nie widziałem. Sklepy są blisko, barów sporo. Ja byłem w drugiej połowie sierpnia i było dużo turystów. Woda bardzo czysta. Radzę wybrać się do Mostaru i do Dubrownika - wspaniałe miasta.
kawa
Croentuzjasta
bungalowy

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 13.01.2009 08:49

A czy ma Pan jakiś bezpośredni telefon do tego Pana Józka ?
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: bungalowy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.01.2009 09:06

kawa napisał(a):A czy ma Pan jakiś bezpośredni telefon do tego Pana Józka ?

Telefon jest na stronie podanej przez jgalazka01

kontakt do P. Józia

PS Ciekawe czy w tym roku są już te bungalowy oddane do użytku :?:

Na stronce nie ma cen , ciekawe ile kosztuje pobyt w pokoju hotelowym i bungalowach. :?: :?:
HeniekWit
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) HeniekWit » 13.01.2009 10:15

Dołączam się by watek mi nie umknął. Pozdrawiam :D
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 22.01.2009 16:16

Coś z tym panem Józiem nie tak. Wysłałem e-mail, od kilku dni telefonuję o różnych porach dnia i nocy, próbuję wysłać faks i nic. Nikt nie odpowiada.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.01.2009 16:40

kawa napisał(a):Coś z tym panem Józiem nie tak. Wysłałem e-mail, od kilku dni telefonuję o różnych porach dnia i nocy, próbuję wysłać faks i nic. Nikt nie odpowiada.

Wysłałem zapytanie , zobaczymy czy też będzie cisza.
Może jeszcze Pan Józio śpi snem zimowym :wink: :lol:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone