Bardzo mi się podobał, rozczarował nas tylko cmentarz, który był zamknięty
A w Mircy coś nam się podobało
.png)
maslinka napisał(a):Twój Sutivan - śliczny i bezludny
Bardzo mi się podobał, rozczarował nas tylko cmentarz, który był zamkniętyChyba pierwszy raz w Cro nam się coś takiego zdarzyło...
A w Mircy coś nam się podobałoPlaża - ładna, szeroka, "wygodna" do leżenia
.png)
.png)
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):
.png)
Fatamorgana napisał(a):Tak, ściągawy ciąg dalszy.![]()
Bardzo ładnie!
Pamiętam relację "Bitwa o Sutivan na Brać" ale tu mnie przytrzymałaś znacznie dłużej tymi fotkami...
Fatamorgana napisał(a):Najładniejsze jest to z alejką palmową.
Fatamorgana napisał(a):Czekam na dalsze części.
Wszystko skrzętnie notuję, żeby było co robić jak będziem mieli dosyć słońca i wody.
Albo... jak przyjdzie ta kisza.
.png)
.png)
Czesiek63 napisał(a):Nadrabiam zaległości chwilkę mnie nie było , mysza 73 dziękuje doczekałem się na mój SUTIVAN , który wiadomo że na podium u mnie jest NR1 potem jest Splitska i Postira Jesli chodzi o cmentarz to za moich czasów był otwarty , widzę ze zwiedzałaś podobne miejsca pozdrawiam
,

.png)
mysza73 napisał(a):Oj Czesiu ja czuję, że Ty mądry chłopak jesteś![]()
,
nawet wybaczam Ci to, że Sutivan ze Splitską pomyliłeś z miejscami(w końcu jedno i drugie na S)
.png)
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Oj Czesiu ja czuję, że Ty mądry chłopak jesteś![]()
,
nawet wybaczam Ci to, że Sutivan ze Splitską pomyliłeś z miejscami(w końcu jedno i drugie na S)
Zauważyliście, że wszystkie miasteczka na Braczu są albo na "S" (Supetar, Splitska, Sutivan, Sumartin), albo na "P" (Postira, Pucisca, Povlja)![]()
Mój mąż marudził, że mu się te nazwy strasznie mieszają
.png)
hehe dobre ,mysza73 napisał(a):Czesiek63 napisał(a):Nadrabiam zaległości chwilkę mnie nie było , mysza 73 dziękuje doczekałem się na mój SUTIVAN , który wiadomo że na podium u mnie jest NR1 potem jest Splitska i Postira Jesli chodzi o cmentarz to za moich czasów był otwarty , widzę ze zwiedzałaś podobne miejsca pozdrawiam
Oj Czesiu ja czuję, że Ty mądry chłopak jesteś![]()
,
![]()
![]()
![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży