.png)
.png)
mróweczka napisał(a):aby nie kursować za dużo?
.png)
mróweczka napisał(a):No blisko nie jest - to wiem ale wydaje mi się, że jeśli ulokuję się w miarę po środku to w oba kierunki bliżej niż z północy robić km.
Ja chyba matoł jestem bo na tej stronce z apartamentami za nic nie mogę znaleźć cen
.png)
.png)
aaa i wszystko jasne. Dałeś mi do myślenia - może i tak zrobię, choć nie wiem czy co roku będę tu jeździć - mam sporo km bo jadę z północy Polski. A stracić Dubrownik - hmm no nie wiem. Nie jadę na 7 dni - raczej 9-10Ryszard_K napisał(a):...i nie znajdziesz bo ich nie ma -cena do uzgodnienia, negocjacji.
Temat główny: rozłóż wyjazd na 2 x. W tym roku jedź przez Plitwice (z noclegiem i zwiedzaniem) w okolice Primosten i tu zostań.
W tym rejonie masz Krka, Sibenik, Trogir i Split. Jesli jedziesz na 7 dni to już na plażowanie zostało niewiele.
Na pewno tak Ci się spodoba, że za rok pojedziesz ponownie.
Wówczas polecam rejon Podgory, a do zwiedzania Dubrownik, Mostar, wodospady Kravica, Makarska , Omis ew. Korcula
.png)
mróweczka napisał(a):aaa i wszystko jasne. Dałeś mi do myślenia - może i tak zrobię, choć nie wiem czy co roku będę tu jeździć - mam sporo km bo jadę z północy Polski. A stracić Dubrownik - hmm no nie wiem. Nie jadę na 7 dni - raczej 9-10Ryszard_K napisał(a):...i nie znajdziesz bo ich nie ma -cena do uzgodnienia, negocjacji.
Temat główny: rozłóż wyjazd na 2 x. W tym roku jedź przez Plitwice (z noclegiem i zwiedzaniem) w okolice Primosten i tu zostań.
W tym rejonie masz Krka, Sibenik, Trogir i Split. Jesli jedziesz na 7 dni to już na plażowanie zostało niewiele.
Na pewno tak Ci się spodoba, że za rok pojedziesz ponownie.
Wówczas polecam rejon Podgory, a do zwiedzania Dubrownik, Mostar, wodospady Kravica, Makarska , Omis ew. Korcula
.png)
mróweczka napisał(a):za nic nie mogę znaleźć cen
.png)
naprawde na północy ?Ryszard_K napisał(a)::lol: ... a Gdańsk to też na północy. Pojechałem pierwszy raz w 2000 r.
Teraz jadę po raz jedenasty (z Gdanska nad Bałtykiem).
.png)
mróweczka napisał(a):naprawde na północy ?Ryszard_K napisał(a)::lol: ... a Gdańsk to też na północy. Pojechałem pierwszy raz w 2000 r.
Teraz jadę po raz jedenasty (z Gdanska nad Bałtykiem).tyle lat w niewiedzy
![]()
consett0805 - dobry pomysł, takie wakacje na walizkachFakt, wychodzi o wiele mniej drogi
może faktycznie skuszę się na powysyłanie tych e-maili - oczywiście nie po chorwacku bo kompletnie nie znam języka
.png)
mróweczka napisał(a):consett0805 - ale ja nie mówię że to zły pomysł - wręcz przeciwnie, jestem wdzięczna za dobrą radę i zaczynam szukać noclegu na trasie
.png)
consett0805 napisał(a):mróweczka napisał(a):consett0805 - ale ja nie mówię że to zły pomysł - wręcz przeciwnie, jestem wdzięczna za dobrą radę i zaczynam szukać noclegu na trasie
Jeśli chodzi o Plitvice i Krka nie musisz szukać. Od Karlovac jak tylko zjedziesz na stara jedynkę zobaczysz ile będzie tablic Apartament - Sobe - Zimmer Ty oczywiście zatrzymaj się gdzieś przed Plitvicami ja zatrzymałem się przy samotnie stojącym domu a tu temat tego dotyczący forum/viewtopic.php?t=29242&highlight=
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje