.png)
.png)
.png)
asiah napisał(a):polecam lekturę:
forum/viewtopic.php?t=30643
post kamiennej ostatnio jest bardzo popularny
a tak ode mnie to zdecydowanie Stara Baska... leniwy spokój, cudowne widoki i smaczne ryby!
.png)
alusw napisał(a):asiah napisał(a):polecam lekturę:
a tak ode mnie to zdecydowanie Stara Baska... leniwy spokój, cudowne widoki i smaczne ryby!
Stara Baśka jest dobra dla emerytów po 60 tce-to dziura ....Koleżanko!
Natomiast Baśka jest super
.png)
asiah napisał(a):alusw napisał(a):asiah napisał(a):polecam lekturę:
Stara Baśka jest dobra dla emerytów po 60 tce-to dziura ....Koleżanko!
Natomiast Baśka jest super
no proszę proszę jaki pan pełen werwy...pozazdrościć
z gustami się nie dyskutuje a je szanuje![]()
każdy lubi coś innego, a ja po miesiącach spędzonych w hałaśliwym mieście wolę właśnie wakacje w tejże dziurze St. Basce
.png)
.png)
.png)
billo77 napisał(a):Drodzy Cro - maniacy napisze tak okres do 20 sierpnia mozna zapomniec nad znalezieniem czegoś normalnego na wyspie KRK- własnie 14 dojechałem na KRK ok.16 i do godziny 21 nie znalazłem ani jednego wolnego miejsca na żadnym kempie - a zjeżdziłem ich ok 10 a w aucie dziecko 8 lat po 17 godzinnej podrózy - także leciały najgorze KUR.... i Chu.... na Cro- wszedzie fuul - włosi i słoweńcy na potege - w końu w ostatnim zjeżdzie prawie w drodze powrotnej na most udało mi się znaleść cemp - Omisilaj - żadna rewelacja drogo a warunki takie sobie - ale cieszyłem się ze coś znalazłem- omijacie na pewno Cemp Zablace w Baśce - miejscowość przepiękna- ale kemp. to lurnik w klatkach dla niosek- plaza - rozłożenie ręcznika graniczy z cudem a klapek juz nie ma gdzie zostawić- dlatego po 3 dniach kiedy zwiedziłem całą prawie wyspe ruszyłem na południe i tu udało mi się znaleść kamp w normalne pieniądze a warunki o wiele przewyższały te z wyspy KRK!!!!!pozdrawiam życze udanych wypadów!!!!
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje