Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

BAśka -Stara Baśka

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
billo77
Plażowicz
BAśka -Stara Baśka

Nieprzeczytany postnapisał(a) billo77 » 26.07.2011 15:31

Witam - po 3 latach przerwy od 1 wyjazdu do Cro mam zamiar 14.08.2011 ruszyc ponownie w tamte piekne strony. Poprzedni wyjazd byłem w Breli i bardzo mi się podobało- tym razem chce pojechać gdzieś bliżej - tzn w gre wchodzi wyspa KRK i miejscowośći wymienione w tytule- może ktoś mi z Was podpowiedzieć czy nie ma problemu ze znalezieniem kwater w ciemno i orientacyjne ceny- może ktos z forumowiczów wrócił własnie z tamtych stron??pozdrawiam
asiah
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiah » 01.08.2011 13:44

polecam lekturę:
forum/viewtopic.php?t=30643
post kamiennej ostatnio jest bardzo popularny :)
a tak ode mnie to zdecydowanie Stara Baska... leniwy spokój, cudowne widoki i smaczne ryby!
billo77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) billo77 » 03.08.2011 07:33

Chyba jednak zdecyduje sie na Baśke - i to chyba na kemping - patrzałem za moja rodzinke wychodzi ok 35 euro za dobę
alusw
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) alusw » 07.08.2011 18:39

asiah napisał(a):polecam lekturę:
a tak ode mnie to zdecydowanie Stara Baska... leniwy spokój, cudowne widoki i smaczne ryby!

Stara Baśka jest dobra dla emerytów po 60 tce-to dziura ....Koleżanko!
Natomiast Baśka jest super
luki78
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) luki78 » 07.08.2011 19:12

A gdzie jest ta Baśka ?
asiah
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiah » 08.08.2011 20:30

alusw napisał(a):

no proszę proszę jaki pan pełen werwy...pozazdrościć
z gustami się nie dyskutuje a je szanuje :D
każdy lubi coś innego, a ja po miesiącach spędzonych w hałaśliwym mieście wolę właśnie wakacje w tejże dziurze St. Basce
alusw
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) alusw » 12.08.2011 19:52

asiah napisał(a):
alusw napisał(a):

no proszę proszę jaki pan pełen werwy...pozazdrościć
z gustami się nie dyskutuje a je szanuje :D
każdy lubi coś innego, a ja po miesiącach spędzonych w hałaśliwym mieście wolę właśnie wakacje w tejże dziurze St. Basce

Jest jeszcze jedna spokojna dziura która darze sentymentem zwą ją CIŻICI pozdrawiam :lol:
panek_rulez
Autostopowicz
Baska

Nieprzeczytany postnapisał(a) panek_rulez » 21.08.2011 04:30

Witam, poszukuję ciekawego niedrogiego studia 4+1 (2sypialnie, kuchnia) w Baska lub okolice. Z góry dziękuję! adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
billo77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) billo77 » 28.08.2011 20:14

Drodzy Cro - maniacy napisze tak okres do 20 sierpnia mozna zapomniec nad znalezieniem czegoś normalnego na wyspie KRK- własnie 14 dojechałem na KRK ok.16 i do godziny 21 nie znalazłem ani jednego wolnego miejsca na żadnym kempie - a zjeżdziłem ich ok 10 a w aucie dziecko 8 lat po 17 godzinnej podrózy - także leciały najgorze KUR.... i Chu.... na Cro- wszedzie fuul - włosi i słoweńcy na potege - w końu w ostatnim zjeżdzie prawie w drodze powrotnej na most udało mi się znaleść cemp - Omisilaj - żadna rewelacja drogo a warunki takie sobie - ale cieszyłem się ze coś znalazłem- omijacie na pewno Cemp Zablace w Baśce - miejscowość przepiękna- ale kemp. to lurnik w klatkach dla niosek- plaza - rozłożenie ręcznika graniczy z cudem a klapek juz nie ma gdzie zostawić- dlatego po 3 dniach kiedy zwiedziłem całą prawie wyspe ruszyłem na południe i tu udało mi się znaleść kamp w normalne pieniądze a warunki o wiele przewyższały te z wyspy KRK!!!!!pozdrawiam życze udanych wypadów!!!!
asiah
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiah » 31.08.2011 16:54

billo77 napisał(a):Drodzy Cro - maniacy napisze tak okres do 20 sierpnia mozna zapomniec nad znalezieniem czegoś normalnego na wyspie KRK- własnie 14 dojechałem na KRK ok.16 i do godziny 21 nie znalazłem ani jednego wolnego miejsca na żadnym kempie - a zjeżdziłem ich ok 10 a w aucie dziecko 8 lat po 17 godzinnej podrózy - także leciały najgorze KUR.... i Chu.... na Cro- wszedzie fuul - włosi i słoweńcy na potege - w końu w ostatnim zjeżdzie prawie w drodze powrotnej na most udało mi się znaleść cemp - Omisilaj - żadna rewelacja drogo a warunki takie sobie - ale cieszyłem się ze coś znalazłem- omijacie na pewno Cemp Zablace w Baśce - miejscowość przepiękna- ale kemp. to lurnik w klatkach dla niosek- plaza - rozłożenie ręcznika graniczy z cudem a klapek juz nie ma gdzie zostawić- dlatego po 3 dniach kiedy zwiedziłem całą prawie wyspe ruszyłem na południe i tu udało mi się znaleść kamp w normalne pieniądze a warunki o wiele przewyższały te z wyspy KRK!!!!!pozdrawiam życze udanych wypadów!!!!

billo77 przykro, ze Krk was rozczarował...
a gdzie wylądowaliście na lądzie?
życzę udanego urlopu mimo wszystko!
billo77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) billo77 » 15.09.2011 11:42

miałem jechac w okolice Zadaru i chciałem to zrobic autostrada - ale żona namówiła mnie na podróz droga wzdłuż wybrzeża- przepiekne widoki - ale dla ludzi takich jak majacych lęk wysokości nie małe wyzwanie - momentami kierowcy za mna mrygali mi światłami bo za mocno trzymałem się środkowej linii - w końu znaleźliśmy bardzo przyjemny - niedrogi i czysty kemp nad sama woda w okolicach Starigradu.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje