.png)
.png)
Chyba ze na piwie byli to im nieco zeszłorich72 napisał(a):No właśnie mistrzostwa w 2012 więc najpierw trzeba na Ukrainę drogi pobudować i nowe stadiony a już trąbią że cementu brakujeJa jestem optymistą i liczę, że do końca sierpnia mi otworzą rozkopany odcinek w Żorach bo ponoć horror się tam odbywa. Słyszałem od kumpli że po 2-3 h stali a nie chce mi się przez Bielsko i Żywiec do Zwardonia gonić
.png)
Rysio napisał(a):I chyba jeszcze długo nie
.png)
Cypisek88 napisał(a):Chyba ze na piwie byli to im nieco zeszłorich72 napisał(a):No właśnie mistrzostwa w 2012 więc najpierw trzeba na Ukrainę drogi pobudować i nowe stadiony a już trąbią że cementu brakujeJa jestem optymistą i liczę, że do końca sierpnia mi otworzą rozkopany odcinek w Żorach bo ponoć horror się tam odbywa. Słyszałem od kumpli że po 2-3 h stali a nie chce mi się przez Bielsko i Żywiec do Zwardonia gonić
.png)
Przez Bielsko prawie nigdy nie ma korków(prawie).Rysio napisał(a):Cypisek88 napisał(a):Chyba ze na piwie byli to im nieco zeszłorich72 napisał(a):No właśnie mistrzostwa w 2012 więc najpierw trzeba na Ukrainę drogi pobudować i nowe stadiony a już trąbią że cementu brakujeJa jestem optymistą i liczę, że do końca sierpnia mi otworzą rozkopany odcinek w Żorach bo ponoć horror się tam odbywa. Słyszałem od kumpli że po 2-3 h stali a nie chce mi się przez Bielsko i Żywiec do Zwardonia gonić
Nie wiem teraz czy w piątek czy w sobotę to było ale w kierunku Skoczowa korkować zaczynało się w OrzeszuZnajomi zawrócili i pojechali przez Bielsko
.png)
Ty mnie nawet nie wku....kafur napisał(a):Przez Bielsko prawie nigdy nie ma korków(prawie).Rysio napisał(a):Cypisek88 napisał(a):Chyba ze na piwie byli to im nieco zeszłorich72 napisał(a):No właśnie mistrzostwa w 2012 więc najpierw trzeba na Ukrainę drogi pobudować i nowe stadiony a już trąbią że cementu brakujeJa jestem optymistą i liczę, że do końca sierpnia mi otworzą rozkopany odcinek w Żorach bo ponoć horror się tam odbywa. Słyszałem od kumpli że po 2-3 h stali a nie chce mi się przez Bielsko i Żywiec do Zwardonia gonić
Nie wiem teraz czy w piątek czy w sobotę to było ale w kierunku Skoczowa korkować zaczynało się w OrzeszuZnajomi zawrócili i pojechali przez Bielsko
.png)
Rysio napisał(a):Ty mnie nawet nie wku....kafur napisał(a):Przez Bielsko prawie nigdy nie ma korków(prawie).Rysio napisał(a):Cypisek88 napisał(a):Chyba ze na piwie byli to im nieco zeszłorich72 napisał(a):No właśnie mistrzostwa w 2012 więc najpierw trzeba na Ukrainę drogi pobudować i nowe stadiony a już trąbią że cementu brakujeJa jestem optymistą i liczę, że do końca sierpnia mi otworzą rozkopany odcinek w Żorach bo ponoć horror się tam odbywa. Słyszałem od kumpli że po 2-3 h stali a nie chce mi się przez Bielsko i Żywiec do Zwardonia gonić
To czemu są jak jadę na narty do Szczyrku lub Korbielowa
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
krzysio21 napisał(a):Ty mnie nawet nie wku....To czemu są jak jadę na narty do Szczyrku lub Korbielowa
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
jdubowski napisał(a):krzysio21 napisał(a):Ty mnie nawet nie wku.... :twisted: To czemu są jak jadę na narty do Szczyrku lub Korbielowa :evil: :wink: :wink: :wink: :D
Te korki są raczej _za_Bielskiem_ a ci co cię wysyłają przez Bielsko mają zapewne na myśli drogę Katowice - Bielsko - Cieszyn.
BTW - Przez wiślankę jechać nie radzę - poważny remont w Żorach skutkuje korkiem parokilometrowym...
.png)
daisykf napisał(a):jdubowski napisał(a):krzysio21 napisał(a):Ty mnie nawet nie wku....To czemu są jak jadę na narty do Szczyrku lub Korbielowa
![]()
![]()
![]()
![]()
Te korki są raczej _za_Bielskiem_ a ci co cię wysyłają przez Bielsko mają zapewne na myśli drogę Katowice - Bielsko - Cieszyn.
BTW - Przez wiślankę jechać nie radzę - poważny remont w Żorach skutkuje korkiem parokilometrowym...
Kiedy może być koniec remontu w Żorach?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi