.png)
tthomass0 napisał(a):Czy ktoś orientuje się może dokąd w tym roku pociągnięta jest autostrada ,bo jak ja byłem w 2005 roku to kończyła się w Splicie ?
.png)
tthomass0 napisał(a):Czy ktoś orientuje się może dokąd w tym roku pociągnięta jest autostrada ,bo jak ja byłem w 2005 roku to kończyła się w Splicie ?
BISKO – Obavljen je tehnički pregled prve dionice autoceste od Dugopolja do Biska duge 11,8 kilometara, doznajemo od direktora Tehničke jedinice za gradnju autoceste od Sv. Roka do Ploča ing. Ante Filipovića.
Posao je obavljen besprijekorno u svakome segmentu. I na ostalom dijelu, od Biska do Šestanovca (25,2 km), radovi su pri kraju, postavlja se završni sloj asfalta i prometna signalizacija. Tehnički pregled na tom dijelu ceste obavit će se do 25. lipnja.
Nema sumnje da će autocesta od Dugopolja do Šestanovca za promet biti otvorena odmah nakon 30. lipnja. Bilo je govora i o tome da bi se to moglo dogoditi zadnji dan u lipnju, ali sve ovisi o raspoloživom vremenu državnog vrha. U isto vrijeme bit će otvoren i most na Cetini, Bisko – Čaporice, preko kojeg će se na autocestu spojiti buduća brza cesta Trilj – Kamensko.
.png)
gospodarz napisał(a):tthomass0 napisał(a):Czy ktoś orientuje się może dokąd w tym roku pociągnięta jest autostrada ,bo jak ja byłem w 2005 roku to kończyła się w Splicie ?
Ostatnie wieści spod Splitu
http://www.vecernji.hr/newsroom/regions ... 6/index.doBISKO – Obavljen je tehnički pregled prve dionice autoceste od Dugopolja do Biska duge 11,8 kilometara, doznajemo od direktora Tehničke jedinice za gradnju autoceste od Sv. Roka do Ploča ing. Ante Filipovića.
Posao je obavljen besprijekorno u svakome segmentu. I na ostalom dijelu, od Biska do Šestanovca (25,2 km), radovi su pri kraju, postavlja se završni sloj asfalta i prometna signalizacija. Tehnički pregled na tom dijelu ceste obavit će se do 25. lipnja.
Nema sumnje da će autocesta od Dugopolja do Šestanovca za promet biti otvorena odmah nakon 30. lipnja. Bilo je govora i o tome da bi se to moglo dogoditi zadnji dan u lipnju, ali sve ovisi o raspoloživom vremenu državnog vrha. U isto vrijeme bit će otvoren i most na Cetini, Bisko – Čaporice, preko kojeg će se na autocestu spojiti buduća brza cesta Trilj – Kamensko.
Pogrubiłem najwazniejsze zdania. Wynika z nich (tak się domyślam) że do 25 czerwca będą jeszcze odbiory techniczne a otwarcie 30 czy po 30.06?
Może p. Kasia pomoże![]()

.png)
Diego M napisał(a):Ja będę tam jechał 27.06. to napiszę czy odcinek do Sestanovaca jest już otwarty
pzdr![]()
.png)
sylvi napisał(a):Diego M napisał(a):Ja będę tam jechał 27.06. to napiszę czy odcinek do Sestanovaca jest już otwarty
pzdr![]()
Hej a kiedy wracasz, bo ta inf. byłaby mi potrzebna przed 06.07, bo wtedy ja wyruszam do Chorwacji i chciałam zaplanować trasę, tzn. czy zwiedzać Plitwieckie Jeziora , czy robić to w drodze powrotnej?? Dziękuje za inf.

.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi